Madonina besramna ćerka pokazala SVE u svom skandaloznom spotu: Intimne delove ponosno ISTAKLA! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.08.2022

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lurd je malo prepustila mašti u svom debitantskom muzičkom spotu.

Madonina besramna ćerka pokazala SVE u svom skandaloznom spotu: Intimne delove ponosno ISTAKLA! (FOTO)

Foto: Instagram/printscreen

Madonina najstarija ćerka Lurd Leon je krenula stopama svoje slavne majke, pošto je u sredu (24. avgusta) izbacila svoj debitantski singl  Lock and Key.

Ova 25-godišnjakinja objavila je pesmu pod imenom Lolahol i podelila je novi muzički video koji gledaoce vodi kroz njen dom u Njujorku. Na snimku, Lurd zvija u nizu rizičnih odevnih predmeta.

Modna manekenka se odlučila za puno lice glamurozne šminke i nosila je svoju dugu crvenu kosu ravno preko ramena.

Počela je video noseći preveliku majicu i široke pantalone koje je uparila sa debelim srebrnim lančićem. Lurd se zatim presvukla u srebrnu duksericu sa rajsferšlusom.

Foto: Printscreen Youtube

Lurd je malo prepustila mašti u svom debitantskom muzičkom spotu

Nosila je gornji deo otkopčane i odlučila se za blistave pokrivače za bradavice.

Odeća je ostavila malo mašti dok je Lurd pokazala svoju zategnutu figuru. Zatim se presvukla u neonsko roze majicu dok je plesala kroz prozor automobila.

Muzički spot se završio tako što je Lurdova plesala na plaži dok je nosila otvoreni bikini napravljen od užeta i mreže. Kosa joj je bila oblikovana u labave talase koji su se spuštali niz njena leđa.

Lourdes je sigurno razbesnela fanove svojim novim izdanjem, a jedna osoba je prokomentarisala muzički spot: "Toliko mi se dopao, muzika je u plamenu, a video je bio neverovatan! Remek-delo!"

Drugi je rekao: "Ovo je tako kul Lurd, bravo."

"Ubij kraljicu," (sic) dodala je treća.

Lock and Key je koproducirala Eartheater i objavila preko njene etikete Chemical Ks. Eartheater je takođe režirala senzacionalni muzički spot.

Lurd je Madonina ćerka sa plesačem i fitnes trenerom Karlosom Leonom kubanskog porekla. Ranije je rekla da nema konkretan cilj u karijeri i radije se upušta u različite projekte.

Foto: Printscreen Youtube

Lurd je malo prepustila mašti u svom debitantskom muzičkom spotu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading