VEČITI RAT: Partizan tražio odlaganje DERBIJA, Zvezda ODBILA!

Autor:

Sport

25.08.2022

07:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli gostovaće u Humskoj, a sada je poznat i tačan termin utakmice.

VEČITI RAT: Partizan tražio odlaganje DERBIJA, Zvezda ODBILA!

Foto: Starsport

Detalj sa 167. Večitog derbija

Fudbalski klub Partizan poslao je dopis Crvenoj zvezdi da se "večiti" derbi planiran za 31. avgust od 20 časova na stadionu u Humskoj ulici odloži, ali su crveno-beli odbili predlog!

Naime, crno-beli igraju u četvrtak od 20 časova na Malti protiv Hamruna revanš utakmicu plej-ofa za plasman u Ligu konfereancija, a potom i u nedelju sa Radničkim u Kragujevcu osmo kolo Mozzart Superlige Srbije.

Zbog svega toga, "parni valjak" je tražio da se derbi odloži za 24 sata, odnosno 1. septembar, ali nije naišao na pozitivan odgovor sa Marakane, saznaje "Sportski žurnal"

Republika

Foto: FK Partizan

Detalj sa jednog od prethodnih duela Crvene zvezde i Partizana

Razlog ovakve odluke sa našeg najvećeg stadiona jer će izabranici Dejana Stankovića imati više vremena za odmor jer su utorak igrali sa Makabijem iz Haife na svom terenu, a domaćini će biti i ivanjičkom Javoru od 20.30.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa jednog od prethodnih duela Crvene zvezde i Partizana

Crvena zvezda će tako imati najmanje 24 sata više za pripremu meča od Partizana, a podsetimo da su oba "večita" rivala već odložila dva susret zbog obaveza u Evropi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading