PIJANA Danica Maksimović! Skandal iz devedesetih, glumica napravila LOM u emisiji uživo!

Autor:

Zabava

25.08.2022

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal devedesetih.

PIJANA Danica Maksimović! Skandal iz devedesetih, glumica napravila LOM u emisiji uživo!

Foto: ATA Images

Kad vrane popiju mozak ili kad alkohol uđe u krvotok, efekat je isti. Sve štetnosti poroka na svojoj koži davnih dana je osetila jedna od najcenjenijih srpskih glumica Danica Maksimović, kojoj je flaša žestine predstavljala beg, cilj i užitak. Iz višegodišnje borbe protiv alkoholizma, na sreću, izašla je kao pobednik, a o prethodnom životu govorila je javno bez zadrške.

Republika

Foto: ATA Images

Danica Maksimović

Njene najteže dane pamti i poznati voditelj Voja Nedeljković, koji je devedesetih bio domaćin TV emisije "Kabare". On je  negativno iskustvo s poznatom glumicom podelio s medijima jer je tada, kako je naglasio, doživeo veliku neprijatnost.

- Najviše muka zadavalo mi je kašnjenje gostiju ili problem koji sam imao s glumicom Danicom Maksimović. Bilo je to u jesen 1991., kada je počeo novi ciklus emisija "Kabare". U muškoj ekipi bili su Era i njegovi drugari iz grupe Vampiri, a u ženskoj sestre Barudžija i gospođa Maksimović. Glumica se pojavila u ne baš prijatnom stanju - emotivno rastrzana i pod uticajem alkohola. Uz izvinjenje, objasnila mi je da je obećala da će doći i došla je iako se tog dana u firmi dogodila velika tragedija - kolegin sin poginuo je u ratu. Zato je bila očajna - evocirao je uspomene Nedeljković.

Republika

Foto: Instagram.com

Voja Nedeljković o Danici Maksimović

Voditelj je istakao da je Maksimovićeva imala mnogo ispada pred kamerama i nije znala gde se nalazi, pa je on pokušavao da ispravi situaciju.

- Međutim, gospođa Maksimović je u toku emisije toliko ispadala iz klišea da je to postalo neprijatno i neukusno. Pokušavao sam maksimalno da kontrolišem situaciju, ali uz energiju i količinu duha gospođe Maksimović to je bilo gotovo nemoguće, pogotovo što je program išao uživo. Ipak, nekako sam izgurao, a posle emisije preselili smo se u restoran Sava centra i nastavili s pesmom. Ništa ne bi bilo strašno da kasnije gospođa Maksimović nije, takođe u jednoj TV emisiji, na pitanje novinara da li je u "Kabareu" bila pripita, izjavila da nije, već da joj je emisija bila strašno dosadna, pa je to ponašanjem i pokazala. Na sreću, u arhivi još čuvam ovu emisiju. Da li slučajno ili namerno, ne znam - istakao je Voja.

Republika

Foto: ATA Images

Danica Maksimović o alkoholu

Pila litar i po votke dnevno

Maksimovićeva je jednom prilikom priznala da je nekada pila čak litar i po votke dnevno i da je ponosna što je uspela da se otarasi poroka.

- Ja sam bila sportista i onda uđeš u pozorište i svi to konzumiraju. Ne možeš da prođeš. Za mene je to bilo pogubno. Ljudi smo i poročni smo, samo malo treba da se pređe crta. E sad, kada si na ivici provalije, onda se osvestiš. Već 30 godina sam svoj na svome, na suvom - ispričala je glumica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Krivi Stojko

25.08.2022 08:44

Bouze Dano?!