Helena Topalović se kupa u LUKSUZU: Nećete verovati šta joj je sada PRIREDIO stariji biznismen! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.08.2022

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Helena Topalović uživa u luksuzu i skupocenim poklonima!

Helena Topalović se kupa u LUKSUZU: Nećete verovati šta joj je sada PRIREDIO stariji biznismen! (FOTO)

Foto: printscreen

Helena Topalović

Helena Topalović, ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, izgovorila je sudbonosno "da" 16. septembra i udala se za Dragana Aleksića (34). Zgodna dama svog supruga krije od javnosti i medija, te će se retko naći neka njegova novija fotografija, a sudeći po Instagram objavama, oni zaista uživaju u ljubavi i sami kreiraju srećne trenutke u braku.

Kako je poznato da pomenuti Dragan pazi i čuva svoju lepšu polovinu, ona se često pohvali na društvenim mrežama novim poklonom i iznenađenjima koje joj priređuje.

Ona je na svom Instagram profilu pokazala kako je od zaove dobila skupoceni parfem, ali na sledećem storiju otkrila je statusni simbol u vidu sata marke Rolex koji krasi njenu ruku uz opis kako je srećna.

Kako pišu domaći mediji, njen suprug je biznismen koji poseduje zgradu u Dubaiju, a od kada su zajedno često borave na luksuznim destinacijama odakle Topalkova ćerka redovno izveštava svoje fanove kako se provodi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading