Helena Topalović MISTERIOZNOG MUŽA krije, a sad ga je i VEZALA doživotno za sebe: Istetovirao je preko cele ruke! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.08.2022

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Helena Topalović pokazala je kakvu tetovažu je njen izabranik, za kog se tajno udala, uradio na ruci!

Helena Topalović MISTERIOZNOG MUŽA krije, a sad ga je i VEZALA doživotno za sebe: Istetovirao je preko cele ruke! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Ćerka pevača Milana Topalovića TopalkaHelena Topalović, nedavno je izgovorila sudbonosno "da", a supruga krije daleko od očiju javnosti.

Helena i dalje ne objavljuje slike svog muža za kojeg se udala u tajnosti i s kojim uživa u raskošnom životu, ali se detaljima iz zajedničkog života redovno hvali.

 

Tako se Topalkova ćerka pohvalila i tetovažom koju je na ruci uradio njen izabranik, a radi se o njenom imenu ispisanom velikim slovima, preko cele podlaktice.

Republika

Foto: printscreen

Helena Topalović pokazala muža

 

Međutim, ovo nije prvi put da se Helena pohvalila tetovažom. Pre samo nekoliko meseci, ona je na Instagram profilu objavila svoj selfi, a u prvi plan istakla je novu tetovažu, koja je bila istetovirana crvenim slovima. Folkerova ćerka na ruskom jeziku istetovirala je reč - ljubav. 

Republika

Foto: Instagram.com

Helena Topalović Instagram slike

 

- Trenutna - napisala je Helena i objavila sliku na Instagramu, očigledno veoma zadovoljna što je suprugu centar sveta u svakom pogledu.

Republika

Foto: Instagram.com

Helena Topalović pokazala tetovažu supruga

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading