PORUKA O KNINU LEDI KRV U ŽILAMA: Delije razvile BRUTALAN transparent, pa ZAGRMELE "Tamo daleko" - tresla se "Marakana"! (VIDEO)

Autor:

Sport

04.08.2022

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajno veče za zvezdaše na našem najvećem stadionu.

PORUKA O KNINU LEDI KRV U ŽILAMA: Delije razvile BRUTALAN transparent, pa ZAGRMELE "Tamo daleko" - tresla se "Marakana"! (VIDEO)

Foto: Republika

Delije nisu zaboravile Knin tokom meča sa Pjunikom

Fudbaleri Crvene zvezde krunisali su evropsku premijeru iz snova "petardom" protiv Pjunika pred više od 40 hiljada gledalaca na stadionu "Rajko Mitić". "Delije" su priredile spektakularnu atmosferu, a nezaobilazni deo folklora ticao se i Knina.

Najvatrenije pristalice crveno-belih razvile su transparent koji pogađa pravo u metu, uz stihove dobro poznate srpske pesme "Tamo daleko".

- Svako u amanett nek' ostavi svom sinu, srpsku trobojku da zaviori u Kninu - navele su "Delije", a delić atmosfere sa severne tribine možete pogledati u videu.

 

 

Podsetimo da je revanš meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona u Jermeniji na progrmu 9. avgusta, trebao bi da predstavlja samo formalnost, dok će prvaka Srbije na poslednjem stepeniku na putu ka eliti najverovatnije čekati izraelski Makabi Haifa koji je u prvom susretu deklasirao kiparski Apolon sa 4:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (15)

Loading
Goran

04.08.2022 07:46

Hrabre delije, neka razviju tu poruku na Poljudu ili Maksimiru...

Sever produzena ruka

04.08.2022 09:33

@Goran - To je maslo vlasti ,zna se cije je .

Markan

04.08.2022 07:51

I onda Srbi pricaju kako su faktor mira na Balkanu

Vlast pise navijaci drze

04.08.2022 09:35

@Markan - OPET SVI DRUGI KRIVI. KO STVARA MRZNJU. SRAMOTA KAKO VELICATE HUSKACE.