Srpska pevačica pevala USTAŠKE povike ozloglašene navijačke grupe! Sandra Hrvatima prodala obraz za 7.000 evra!

Autor:

Zabava

19.08.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Afrika prodala obraz za pare.

Srpska pevačica pevala USTAŠKE povike ozloglašene navijačke grupe! Sandra Hrvatima prodala obraz za 7.000 evra!

Foto: Instagram.com

Srpska pevačica Sandra Afrika za nekoliko hiljada evra prodala je veru i obraz dušmanima, pa je zabavljala Hrvate, pevajući s njima ustaške povike ozloglašene ustaške navijačke grupe "Torcida": "Ubij Srbina."

Foto: sandra afrika youtube

Torcidina tribina

Naime, izdajnička pevačica očito je potpuno izgubila razum čim je, pevajući navijačke pesme čuvenog srbomrzačkog splitskog Hajduka pozivala na klanje i vešanje svog naroda, koji je kroz istoriju mnogo propatio i gotovo je zatrt od ustaške ruke, pa se naši ljudi pitaju koliko košta ova njena javna bruka i sramota?!

Foto: sandra afrika youtube

Sandra Afrika u dresu hrvatske reprezentacije

Međutim, sraman čin izdaje i to što je za pare prodala dušu nagrađen je od onih koji likuju kad im se takozvane cajke (kako naše pevačice pogrdno nazivaju u Hrvatskoj, prim. aut.) dodvoravaju i rade za novac sve što se od njih traži, pa i da pljuju po sopstvenom narodu i državi.

Foto: sandra afrika youtube

Sandra Afrika peva hrvatske pesme

Navijačka grupa "Torcida" okrenuta je protiv Srbije i to ističe na svakom koraku, ali zato s druge strane izuzetno voli i poštuje Sandru, budući da im ona ispunjava svaku želju.

Izdajica svoga roda im se ulizala do te mere da joj i najveći srbomrzci zahvaljuju na društvenim mrežama, pa su je čak u čast toga što se odrekla svega što je srpsko i još pozivala na pokolj Srba krunisali i titulom kraljice "Torcide", koja joj nakon bruke i sramote bez sumnje i prilici.

- "Sandra Afrika je kraljica 'Torcide'", "Voli te tvoja armija", "Jako dobro, Sandra, samo tako nastavi, naša si", "Naravno da će u Splitu pevati 'Torcidine' pesme, pa nece valjda Baju Malog Knindžu", "U Srbiji je ne žele, zato kod nas dobro zarađuje", "Bravo, Sandra, 'Torcida' je uz tebe" - samo su neki od komentara ispod sramnog snimka gde Afrika peva navijačku pesmu splitskog Hajduka.

Foto: sandra afrika youtube

Sandra Afrika se prodala

Ovim potezom Sandra je dokazala da nema nimalo obraza ni srama, kao i da je spremna da gazi i poziva na linč Srba samo da bi se dodvorila Hrvatima, što joj, nažalost, nije prvi put. Posebno zabrinjavajuća jeste činjenica da navijači "Torcide" na tribinama skandiraju protiv naše zemlje i našeg naroda, a u njihovim pesmama je i sramna pevačica.

- "Tovari Srbe svi u jedan glas, Sandra Afrika jedan je od nas", "Ubij, ubij ubij Srbina", "Sve Srbe na vrbe" - samo su neke od pesama koje se čuju na stadionu.

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Sandra Afrika

S druge strane, pevačicu su žestoko osudili na društvenim mrežama zbog skandaloznog ponašanja, a kako Republika saznaje, Afrika je prodala obraz za 7.000 evra.

- Izdajica bolje da se ne vraća u Srbiju. Ako je tamo vole i poštuju neka tamo i ostane. Priča se da je dobila 7.000 evra za pesmu najvijačke grupe "Torcida". Ne znam zašto naše pevačice pristaju na sve zarad para. Treba da drže do sebe i svog naroda. Kada bi neka Hrvatica pevala Zvezdine pesme, nikad. Najgore je kada sami sebe gazimo i kada gubimo obraz zbog para - kaže pevač koji je želeo da ostane anoniman.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Sandrom, ali se našoj redakciji javio njen menadžer Mikiša, koji je umirao od smeha zbog toga što Afrika peva "Torcidine" pesme.

- Meni je ovo smešno - rekao je menadžer, cepajući se od smeha, dok nam se Sandra do zaključenja ovog broja nije javila.

Sandra: Kako oblačim srpski dres, tako mogu i hrvatski

Afrika se već sramno prala 2016, kada je na nastupu navukla na sebe hrvatski dres i zgrozila čitavu srpsku javnost. Ona to smatra normalnim iako joj niko ne kaže da ne treba tamo da peva, već ne treba da provocira.

- Ne znam šta vam nije jasno. Pa moja je baka Hrvatica. Obukla sam hrvatski dres, šta ima veze. Kako bih obukla srpski dres, tako ću obući i hrvatski. Ja fanove ne delim. Svima ispunjavam želje, nastupi su posećeni, a meni je to najbitnije - rekla je tada Sandra.

Foto: sandra afrika youtube

Sandra Afrika pevala Albancu ''Robinja sam tvoja''

Pevala Albancu "robinja sam tvoja", on je kitio zlatom

Pre tri godine skandalozna pevačica je pokazala da su joj pare najbitnije, te da ne bira kome i gde peva. Tako je 2019. na društvenim mrežama isplivao snimak kako Afrika peva Albancu na uvce stihove "robinja sam tvoja", dok je on kiti zlatom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (9)

Loading
dado

19.08.2022 20:42

zabraniti je kao Jadranku da peva u Srbiji.Fuj bezvratna spodobo!

Odgovori 10 4
Mik

19.08.2022 21:14

Treba joj jezik malo skratiti skalperom i vise nece pevati nizakoga.

nedostupna

20.08.2022 06:16

Otkud prostitutki obraz ? I jeste drustvo za ustase.

Mile

20.08.2022 07:50

A koliko li je takvih . . . Da nije Čolić bolji ili možda Balašević, Ukradena, Bregović . . . Ima ih brdo . . . Njihova vera i nacija su pare, i nije važno čije su . . . A ovde su se ugnjezdili i prodaju "bratstvo i jedinstvo" . . . Fuj🤮