SKANDAL! Sandra Afrika peva pesmu SPLITSKOG HAJDUKA, Hrvate bacila u trans! (VIDEO)

Autor:

Zabava

18.08.2022

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Afrika pevala Torcidinu navijačku pesmu usred Splita.

SKANDAL! Sandra Afrika peva pesmu SPLITSKOG HAJDUKA, Hrvate bacila u trans! (VIDEO)

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Sandra Afrika

Poznata pevačica Sandra Afrika nastupala je u Splitu u jednom klubu koji je bio krcat, a onda sve šokirala pesmom koju je počela da peva.

Naime, ona je zapevala navijačku pesmu splitskog Hajduka, čime je publiku bacila u trans koja je sa njom u glas sve vreme pevala.

 

Bruka i sramota za pevačicu koja peva pesme navijačke grupe Torcida, koja je poznata kao problematična u Splitu, a i šire. Okrenuta je protiv Srbije, te se neretko na tribinama može čuti ''Srbe na vrbe''.

- "Dajte joj još 100 evra, peva lijepa njihova", "Za još 100 bi zapevala nešto od Tompsova", "Bruka i sramota za Srbiju", "Da li je ovo realno ljudi, šta radi ona?" - bili su samo neki od žestokih komentara po društvenim mrežama. 

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Sandra Afrika Amig show

 

Pevačica se za sada nije oglašavala na ovu temu, a budući da je jedna od zastupljenijih estradnih dama, mnogi komentarišu da joj je ovo bio jedan od najvećih kiksova u karijeri. 

Da li je 5 minuta slave u Hrvatskoj, vredno okretanja leđa sopstvenoj zemlji i narodu?

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (4)

Loading
Milos

18.08.2022 21:26

Sramota

Gad

18.08.2022 23:19

Platili je to je sigurno e sad prvo počinje šta će tamo da peva!

Vesna

19.08.2022 20:09

Djukela jedna,olos najveci

Zoran

20.08.2022 12:06

Ološ ostaje ološ , ali nije ona kriva jer obraza nema , već svi oni koji će je već sutra u Srbiji da je pozovu u svoje emisije i da joj daju pravo da govori i truje naš medijski prostor ...npr.Amidža šou ...i tome slično ....umesto da imamo samo malo poštovanja prema sebi i takav ološ maksimalno ignorišemo .... sramota