Đaniju KOLEGE SMEŠTAJU? Ljubomorni pevači DOJAVILI BOMBU?

Autor:

Zabava

18.08.2022

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đaniju prekinut nastup zbog dojave o bombi.

Đaniju KOLEGE SMEŠTAJU? Ljubomorni pevači DOJAVILI BOMBU?

Foto: ST/A. NALBANTJAN

Koncert Radiše Trajkovića Đanija u mestu Lipe prekinut je zbog dojave o bombi. Folker je trebalo da nastupa u mestu u blizini Smedereva, ali nije stigao ni da zapeva pošto su pripadnici MUP sve prekinuli.

Republika

Foto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY

Radiša Trajković Đani

Naime, kako se može videti iz objavljenih fotografija, pripadnici ministarstva unutrašnjih poslova su intervenisali na vreme i sprečili potencijalnu paniku među publikom. Pregledom prostora ustanovljeno je da je dojava o bombi bila lažna. Nakon toga je koncert nastavljen, a publika koja je kasnije uživala u Đanijevim hitovima komentarisala je da su to možda uradile pevačeve kolege.

- Đani uvek pravi nenormalno dobru atmosferu. On je pravi narodski čovek, nekada siđe i među publiku, svi pevamo s njim uglas. Čovek peva svaki dan u nedelji. Ko zna, možda neke ljubomorne mlađe kolege, neki početnici, namerno su ovo uradili. Mnogi ne mogu da se nose sa činjenicom da folker radi više nego ikad. Ili je u pitanju neki bolesnik što zove sve redom. Svašta se danas dešava - kaže dečko koji je bio tamo na licu mesta i dodaje da je najbitnije da se sve dobro završilo:

Republika

Foto: ATA Images

Đaniju prekinut nastup

- Pripadnici MUP su brzo sve proverili i dali dozvolu da Đani može da peva. Svi smo samo to čekali, pa smo celu noć uživali u dobrim pesmama. Bitno je da je dojava lažna, a s druge strane strašno je što se takve stvari dešavaju.

Inače, kako stoji na Đanijevoj stranici, gde se jasno mogu videti datumi i mesta njegovih najavljenih koncerata, očigledno je da pevač ovu sezonu radi punom parom i da, pored toga što je ovu godinu već rasprodat, ima zakazane nastupe i za sledeću.

Slađa: Ne znam zašto bi to neko uradio

Republika

Foto: Printskrin Republika TV

Slađa Trajković o dojavi bombe na Đanijevom nastupu

Đanijeva supruga Slađa, koja inače nije prisustvovala njegovom nastupu, prokomentarisala je sve češću pojavu lažnih bombi na javnim mestima i okupljanjima.

- Ne znam zašto bi to neko uradio, svedoci smo sve češćih dojava lažnih bomba u školama i tržnim centrima, evo sad i na koncertima, dešava se - rekla je Slađa za Republiku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading