Goca Božinovska otkrila šokantnu TAJNU: Nudili su mi 5.000 evra za SE*S!

Autor:

Zabava

29.08.2022

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Goca Božinovska dobila je nepristojnu ponudu, a za tu uslugu joj je nuđeno mnogo novca.

Goca Božinovska otkrila šokantnu TAJNU: Nudili su mi 5.000 evra za SE*S!

Foto: ATA Images

Kako je poznata folkerka dobrodržeća žena za svoje godine, nije ni čudo što još dobija nepristojne ponude suprotnog pola. Goca ne krije da je često muvaju i znatno mlađi momci, pogotovo fudbaleri, kao i većinu njenih koleginica.

Foto: ATA Images

Goca izgleda kao bomba

Međutim, sada je otkrila da je postala pravi lepak za budale, koje misle da s njom mogu da budu za pare. Tako joj je na mobilni stigla poruka sledećeg sadržaja: "Je l' može za 5.000", a kako kaže, pevačica je odmah znala šta je u pitanju.


- Pa naravno da su mi nudili te pare za intimne odnose, ne bi me sigurno vodio i šetao za te pare. Ma ima budala svakakvih, a cena je sigurno bila u evrima, a ne u dinarima - izjavila je Goca za Skandal.
Republika

Foto: prinscreen

Da može da vrati vreme, sve bi drugačije

 

Božinovska se zatim osvrnula generalno na partnerske odnose i priznala da bi u braku sada postupala potpuno drugačije samo kada bi mogla da vrati vreme. 


- Jako je teško za svaku ženu da dođe u situaciju da shvati da njen muž vodi dvostruki život. Apsolutno nijednim gestom nije pokazivao da ima nekoga, nisam imala potrebu, nisam osetila ni u jednom momentu da treba da razmišljam da li moj muž ima nekoga. Sad bih bila pametna i dala savet svakoj ženi - pustite muževe da žive svoj život, tako ćete pre sačuvati brak - zaključila je Božinovska, koju je svojevremeno pokojni suprug Zoran Šijan, s kojim ima dvoje dece, ostavio zbog komšinice s kojom je takođe dobio dete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading