DOŽIVELA SLOM KAD JE SAZNALA DA JU JE DEVOJKA PREVARILA?! Mariji ruka nakon SKANDALA završila u GIPSU, internetom kruže TEORIJE o razlogu incidenta!

Autor:

Zabava

28.08.2022

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Tviteru se raspredaju razne teorije o tome šta je Šerifovićku izazvalo i dovelo u ovakvo stanje, a jedna od njih je i da joj je druga devojka preotela partnerku

DOŽIVELA SLOM KAD JE SAZNALA DA JU JE DEVOJKA PREVARILA?! Mariji ruka nakon SKANDALA završila u GIPSU, internetom kruže TEORIJE o razlogu incidenta!

Foto: ATA Images

Marija Šerifović

Na društvenim mrežama isplivao je skandalozan snimak na kom se može videti kako se Marija Šerifović u večernjim satima dere nasred ulice u centru Beogradu, ispred automobila koji stoji zaustavljen nasred puta u blizini Bajlonijeve pijace.

Prema komentarima uz video koji kruži internetom, pevačica se navodno svađala s nekim preko telefona, što se da i videti, a zatim na sav glas psuje i divlja po autu o koji je nekoliko puta snažno udarila rukom.

Foto: printscreen instagram/amigshow

Marija Šerifović

 

Kako Srpski telegraf otkriva, incident se dogodio sredinom avgusta, a Šerifovićka se nakon toga s gipsom na ruci pojavila na Danima piva u Zrenjaninu.

Na Tviteru se raspredaju razne teorije o tome šta je pevačicu izazvalo i dovelo u ovakvo stanje, a jedna od njih je i da joj je druga devojka preotela partnerku.


- Marija Šerifović tepa ku*vu jer joj je otela pi*ku - stoji u opisu pomenutog videa koji je podelio jedan od korisnika društvenih mreža, a na kom se jasno čuje glas pevačice dok psuje i istovremeno udara rukom u svoj automobil.

 

Foto: Printscreen Twitter, Ata Images

Marija Šerifović

 


- Kurvo... Je*em ti mamu... Odgovori mi - urlala je Marija, dok ju je sve vreme smirivala jedna ženska osoba, koja je bila pored nje na ulici.

 

Međutim, dok društvenim mrežama kruže različite teorije o tome šta je Šerifovićku zaista isprovociralo pa je imala burnu reakciju, izvor koji je navodno dobro upućen u ovaj slučaj ispričao je za Kurir da je Marija doživela slom nakon što je  saznala da ju je devojka prevarila.

- Do sukoba je došlo zbog klasične ljubomore. Marija je bila sa prijateljicom i partnerkom u svom automobilu. Sve je bilo u redu do trenutka kada je partnerka priznala prevaru. Tada je Šerifovićeva poludela. Izgubila je kontrolu, zaustavila je vozilo da ne bi napravila saobraćajnu nesreću i počela da histeriše - rekao je izvor za Kurir, koji je potom otkrio da su pre incidenta Marija, njena partnerka i drugarice su bile u provodu.

Foto: ATA Images

Marija Šerifović

 

- Super su se provele. Bile su vesele, ništa nije ukazivalo da će se ovako završiti. Međutim, razgovor koji je počeo u kolima je doveo do ozbiljnog problema između njih dve. Pevačica je doživela napad, zakočila, izletela iz kola, a sve ostalo se vidi na snimku - kaže izvor za Kurir.

 

 


Nakon što je skandalozni video postao viralan, oglasila se i Šerifovićka.


- Iako nikoga ne treba da se tiče, primila sam jednu privatno lošu informaciju. Jedino kome treba da se izvinim jeste mom automobilu i ukoliko sam nekoga probudila - rekla je Marija, koja je te večeri definitivno uznemirila ljude u kraju u kom se sve odigralo, te su je neki s prozora i snimili u njenom najgorem izdanju.


Podsećanja radi, pevačica svoj ljubavni život nastoji da zadrži što dalje od javnosti, možda baš zbog ovakvih situacija. Većina onih koji su pogledali video u komentarima aludira da je razlog sigurno ljubavne prirode pošto se i ranije pisalo da Šerifovićka nema sreće u ljubavi, te da je često doživljavala prevaru u vezi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Mile

29.08.2022 06:24

Mora nešto muško da je dobro odradi pa posle nežnost od lezbejke. Neka pita Matoru u Zadruzi kako se smiruju hormoni .