Ko je žrtva u kolima koju je Marija Šerifović napala nasred ulice? Ovo su reči koje su odzvanjale centrom Beograda zbog pevačice koja je doživela POMRAČENJE!

Autor:

Zabava

28.08.2022

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozan snimak Marije Šerifović nasred ulice kako rukom udara u kola!

Ko je žrtva u kolima koju je Marija Šerifović napala nasred ulice? Ovo su reči koje su odzvanjale centrom Beograda zbog pevačice koja je doživela POMRAČENJE!

Foto: Printscreen Twitter, Ata Images

Prošle noći na društvenoj mreži Tviter pojavio se snimak na kom pevačica Marije Šerifović, a koji je veoma brzo postao viralan, kako nasred ulice i sa nepoznatom devojkom udara u automobil i viče iznenadio je sve. Pevačica se povodom toga i oglasila, obrazloživši da niko tokom njenog izliva besa nije povređen.

Republika

Foto: ATA Images

Marija Šerifović Zvezde Granda

 

Marija je, naime, najpre zaustavila vozilo nasred ulice, izašla i prešla ulicu sa ženskom osobom, a potom dotrčala do automobila i iz sve snage počela da udara u vrata uz salvu psovki. U jednom trenutku jasno se čulo kada Šerifovićeva nekoga u automobilu pita: "Ko je žrtva?", a potom je otvorila zadnja vrata i počela da viče na nekoga.

Odmah su na društvenim mrežama počele spekulacije da je sa Marijom u tom trenutku bila Džejla Ramović s kojom su je povezivali otkad je mlada pevačica stupila na javnu scenu.

 

 

Marija se posle pojavljivanja snimka na društvenim mrežama oglasila i obrazložila svoje neprimerno ponašanje.

- Iako nikoga ne treba da se tiče, primila sam jednu privatno lošu informaciju. Jedino kome treba da se izvinim jeste mom automobilu i ukoliko sam nekoga probudila - rekla je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Djuka B

28.08.2022 17:43

Opet je prekinua terapiju...

Pobesneli Laloš

29.08.2022 20:47

Bravo Marija. Pa i ti možeš biti besna, pa i razlupati autobomobil naročito kad je tvoj. Još da si malo zakačila onu komšinicu koja sve zna, a ništa nije videla. Inače, u Zrenjaninu su pokazala da si carica estrade, pa makar ti ruka bila u gipsu.