OŽENIO SE BORA ČORBA: Pevač stao na "LUDI KAMEN", tajno venčanje na LUKSUZNOJ destinaciji! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.08.2022

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bora Đorđević stao je na ,,ludi kamen" sa izabranicom Dubravkom Milaković!

OŽENIO SE BORA ČORBA: Pevač stao na "LUDI KAMEN", tajno venčanje na LUKSUZNOJ destinaciji! (FOTO)

Foto: ATA Images

Legendarni muzičar Bora Đorđević stao je na "ludi kamen" te ozvaničio svoju ljubav sa 28 godina mlađom Dubravkom Milaković, a venčanje frontmena ,,Riblje čorbe" u romantičnom ambijentu mediteranskog ostrva dokaz je koliki je on romantik u duši.

Nakon supruge Dragane, koja je po njihovom razlazu tragično završila život, mnogi su mislili da je Đorđević raskrstio sa bračnim životom međutim iznenada se zaljubio u izvesnu Aleksandru, koja je ubrzo postala njegova druga supruga. Ispostavilo se ipak da u ovom braku Bora neće pronaći sreću te se par razveo 2014. godine.

Republika

Foto: E-Stock, Instagram

Bora Čorba biografija

 

Bora ni posle svega nije izgubio veru u ljubav te je u svoj život pustio lepu Dubravka, a njegova današanja, treća i, kako roker kaže, poslednja supruga porušila je sva pravila koja je imao i promenila njegovu svakodnevicu.

Muzičar se zbog ljubavi sa atraktivnom Slovenkom preselio u Ljubljanu, a venčali su se u maju 2016. na grčkom ostrvu Santorini.

- Bacio sam sidro u mirnoj Ljubljani i mnogo mi je lepo sa Dubravkom, ženom koju volim. Ima li veće sreće nego voleti i biti voljen. I što je najlepše, moja poslednja ljubav prihvatila je da se uda za mene. Ona će biti mlada, a ja staroženja, tako me s pravom nazvala. Venčali smo se 25. maja, na Dan mladosti, u Grčkoj na Santoriniju - rekao je muzičar svojevremeno.

Republika

Foto: ATA Images

Bora Čorba Zvezde Granda

 

Svojoj voljenoj Dubravki posvetio je roman "Pusto ostrvo" na kojem bi kako kaže voleo ponekad da se nađe, ali bi i svoju suprugu kojoj na mnogo čemu može da zahvali, uvek poveo sa sobom. 

Knjigu sam posvetio supruzi. Smatram da žene najbolje inspirišu umetnike, a posebno žena koja je pored mene. Ona je uspela da me pripitomi, kao i godine koje sada imam, sve je to uticalo da počnem da živim relativno zdravije, prestao sam da pijem i pušim. Mogu slobodno reći da sam sebi produžio život pored žene koju volim – ispričao je tada Bora za naš magazin i dodao da je Dubravki draže da privatnost sačuvaju za sebe:

Republika

Foto: ATA Images

Bora Čorba biografija

 

Dubravka izbegava da se slika, čak sam je veoma dugo nagovarao i da objavimo njene fotografije u ovoj knjizi. Trudimo se da čuvamo našu privatnost. Mada, to je teško, prate me novinari i pišu svašta – rekao je  roker te demantovao natpise o problemima u njegovom braku.

Rešio sam da tužim one koji izmišljaju neistine, a s nekim novinama već sam u sporu. U Sloveniji je malo drugačija situacija, tamo nema toliko tabloida. Intervjue dajem samo uz autorizaciju i kada mi se dostave pitanja unapred, jer bio sam milion puta u situacijama da su moje reči pogrešno interpretirane – zaključio je frontmen grupe Riblja Čorba za Story.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Dubrovčanin

29.08.2022 09:38

E, moj druže beogradski....

Pulicer

29.08.2022 11:23

Venčali su se ore 6 godina, šta je poenta ovog teksta, a naročito naslova?