Marija pokazala stan od 200.000 EVRA: Šerifovićeva uživa u svojih 80 kvadrata u ELITNOM NASELJU (FOTO)

Autor:

Zabava

22.08.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prve komšije su joj kolege Saša Kovačević, Milica Todorović i Stevan Anđelković!

Marija pokazala stan od 200.000 EVRA: Šerifovićeva uživa u svojih 80 kvadrata u ELITNOM NASELJU (FOTO)

Foto: ATA Images

Pevačica Marija Šerifović pokazala je stan od 80 kvadrata, za koji je pre tri godine izdvojila 200.000 evra i skućila se u elitnom naselju u Novom Beogradu.

U luksuznom kvartu, jedinoj srpskoj evrovizijskoj pobednici, prve komšije su kolege Saša Kovačević, Milica Todorović i njen kum Stevan Anđelković.

Foto: Instargam.com/serifovic

Marija Šerifović

 

Marija često na Instagramu deli objave koje snima u svojoj oazi mira, pa se na tim snimcima nazire kako je opremila životni prostor. Gotovo sve obiluje svetlim bojama, dok su komadi nameštaja nešto tamniji, čime je postigla efekat kontrasta.

 

U prostranom dnevnom boravku nalazi se velika ugaona garnitura, kućni bioskop i raznorazne police, koje je pevačica upotpunila sitnim detaljima. U spavaćoj sobi ima francuski krevet, ukrašen jastucima, na kojima je odmor zagarantovan. Pored njega je smešten i ogroman beli orman s ogledalom celom dužinom zida.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading