Majka Milice Pavlović ĆUTI da joj ne uništi karijeru: Neće da otkrije PRAVO LICE pevačice!

Autor: A. Popović

Zabava

18.08.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka poznate pevačice nikada u javnosti nije progovorila protiv svog deteta. Svesna je da su Milicu protiv nje okrenuli dok je još bila mala, a njoj je samo stalo da joj ćerka bude srećna, pa makar ona bila i izopštena iz njenog života.

Majka Milice Pavlović ĆUTI da joj ne uništi karijeru: Neće da otkrije PRAVO LICE pevačice!

Foto: ST/D. Kadić, privatna arhiva

Foto: ST/D. Kadić, privatna arhiva

Majka pevačice Milice Pavlović Mirjana Đorđević podredila je život ćerki, koja je se javno odriče, a koliko joj je stalo da samo ona bude srećna, govori i činjenica da o svojoj muci nikada nije progovorila za medije da joj ne bi ukaljala karijeru, u koju toliko ulaže godinama.

Republika

Foto: republika.rs/Srpski telegraf

Miličina majka Mirjana Đorđević

Kako saznajemo od komšija iz Mirjaninog sela Grabovnica, ona je i sestri Dobrili zabranila da se oglašava jer Milica ne želi da se išta zna o njihovim porodičnim problemima.

Foto: Prntscrn/YouTube/HYPE TV

Pevačica mnogo ulaže u karijeru

- Milica pitanja novinara o majci uvek preseče ističući da ona majku nema i tvrdeći da su joj roditelje zamenili baba Rada i deda Vladimir po ocu. Iako je oca Dragoslava prihvatila i s njim i njegovom drugom suprugom je u korektnim odnosima, pa za maćehu čak govori da je voli najviše na svetu, rođenu majku nikada nije želela da vidi i čuje njenu stranu priče - tvrde meštani sela u kome i dalje živi Miličina tetka po majci Coca i dodaju:

Republika

Foto: Republika/Privatna arhiva

Meštanka Grabovnice

- Mira ni s nama neće da razgovara o ćerki, mada svi znamo kako stvari stoje. Ovo je malo mesto. Ona godinama trpi bol u sebi. Samo joj je stalo da Milica bude srećna, pa makar ona bila i izopštena iz njenog života. Ona je i sestri Dobrili, koju zovemo Coca, zabranila da ni slučajno negde ne progovori o njihovim odnosima. Na razne načine je pokušavala da dopre do deteta, slala joj je poruke putem društvenih mreža jer joj se nije javljala na telefon, ali sve je bilo uzalud. Mirjana uživa da je gleda bar na slikama i na TV ekranu kad već ne može drugačije. Nikada u javnosti ne bi otkrila Miličino pravo lice jer je to njena krv, a majka ne može da krivi dete, koje su okrenuli protiv nje dok je još bila mala.

Foto: republika.rs/Srpski telegraf

Selo Miličine majke

Podsećamo, ekipa Republike posetila je selo Miličine majke gde su nam meštani Grabovnice ispričali kakvu je torturu Mirjana pretrpela od porodice njenog bivšeg supruga Dragoslava, koji ju je tukao i maltretirao. Na sve to, pevačica se odrekla majke, jer je nju krivila da ju je samovoljno ostavila, dok komšije tvrde da je ona na to bila primorana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Laki

18.08.2022 13:32

Seljančura mala iskompleksirana!!!

Jane

19.08.2022 15:47

Nije mi jasno ako joj je muž bio nasilnik, zašto je pobegla a ostavila dete sa njim.