HOĆE ŽIVU U GROB DA JE OTERA! Majka Milica Pavlović preživljava PAKAO: Ćerka neće DA ČUJE za nju, nema priliku da joj ispriča BOLNU ISTINU!

Autor: A. Popović - M. Vojvodić

Zabava

17.08.2022

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica Milica Pavlović javno se odriče majke Mirjane Đorđević, tvrdeći da ju je, kao malu, svojevoljno ostavila u selu Bunibrod, te da su je baba Rada i deda Vladimir s očeve strane odgajili i pružili svu ljubav, te je njih doživljavala kao roditelje i zbog toga ih do smrti poštovala i negovala.

HOĆE ŽIVU U GROB DA JE OTERA! Majka Milica Pavlović preživljava PAKAO: Ćerka neće DA ČUJE za nju, nema priliku da joj ispriča BOLNU ISTINU!

Foto: E-Stock, privatna arhiva

Ekipa Republike posetila je selo majke Milice Pavlović Mirjane Đorđević, a meštani Grabovnice su nam ispričali kako pevačica tri decenije ne želi da čuje kroz kakve je muke je ona prolazila zbog ćerke.

Komšinica Slavica tvrdi da Mira nikada i nije odlučivala o tome da Milicu ostavi kod babe i dede u Bunibrodu, već ju je primorao Miličin otac Dragoslav i njegovi roditelji Rada i Vladimir.

Pevačica je do današnjeg dana nemilosrdna prema majci jer je poverovala u priču očeve familije, koja ju je ubedila da je njena majka loša i da je ostavila svojevoljno i zanemarila je, a prikrivali su od nje da joj je iz Švajcarske slala novac i odeću i pokušavala da je povede sa sobom kad je već bilo kasno.

Susedi tvrde da je Mirjana bila primorana da ćerku ostavi kod babe Rade i dede Vladimira u selu Bunibrod dok se ne snađe s mužem u Švajcarskoj.

Foto: Republika/Privatna arhiva

Mirjana Đorđević

 

Komšinica iz sela Miličine majke prepričala je za Republiku jednu situaciju kada je Milica, kao tinejdžerka, u vranjskom autobusu vikala besna da nema majku.

- Išla je kod oca autobusom u Lucern, a ja kod mog sina s unučicom. Jedna žena koja se tu zadesila rekla je Milici da sam komšinica njene mame u selu, a onda je nastupio cirkus. Počela je da viče: "Ja nemam majku ni rod s majčine strane!" Takav bes i prgavost nisam videla kod mlade osobe i povukla sam se - prisetila se komšinica, dodavši da je Pavlovićeva tada putovala kod oca, kome je skočila u zagrljaj po izlasku iz autobusa oslovivši ga sa "tatice".

Foto: ATA Images

Milica Pavlović

 

Dok je pre nekoliko dana Milica basnoslovno skupom žurkom proslavljala 31. rođendan u Beogradu i hvalila se za medije da ima najbolju maćehu, koju voli najviše na svetu, njena majka Mirjana Mira Đorđević, daleko od nje, ronila je gorke suze po ko zna koji put jer još jednom nije uspela da dopre do ćerke i ispriča joj bolnu istinu, priča druga meštanka koja je insistirala na anonimnosti jer ne želi probleme s Milicom, koja je, kako kaže, ogrezla u mržnji, i dodaje:

- Njena jadna majka nikada nije htela da izađe u javnost s ovom pričom jer ne želi da joj kvari karijeru. A Milica će majku živu u grob da otera. Tužila je ranije za izdržavanje, a Mira je, sva srećna, odlazila na ta ročišta samo da je se nagleda. To joj je bila jedina prilika gde može izbliza da je vidi. Pa šta god da su vam ti baba, deda i otac pričali sada ste svoj čovek, pa staćete, porazmisliti i popričati s tom ženom koja vas je rodila ako ste čovek!

Foto: ATA Images

Milica Pavlović

 

Mira Đorđević je ćerki uputila rođendansku čestitku na društvenoj mreži Fejsbuk kojom je rastužila poznavaoce njenih pravih porodičnih prilika.

- Srećan rođendan, jedino moje - napisala je Mira, a uz to je objavila i fotografiju svoje naslednice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ila

20.08.2022 06:15

Istina sve do reči. Prangende mozga i magija izleda postoje. Mada ne verujem u to ali vladimir i Rada su čuda radili.