NIJE ŠTEDEO! Sloba Radanović ženi kupio LUKSUZNI automobil: Jelena van sebe od SREĆE, a svi komentarišu REGISTARSKE TABLICE! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.08.2022

06:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Sloba Radanović ne krije koliko uživa u ljubavi sa svojom izabranicom Jelenom.

NIJE ŠTEDEO! Sloba Radanović ženi kupio LUKSUZNI automobil: Jelena van sebe od SREĆE, a svi komentarišu REGISTARSKE TABLICE! (FOTO)

Foto: ATA Images

Sloba Radanović, Jelena Đuričanin

Sloba Radanović nakon razvoda od Kije Kockar, ali i turbulentne veze sa Lunom Đogani koju je započeo u rijalitiju, sreću je pronašao pored Jelene Đuričanin.

Par je ljubav krunisao brakom početkom ove godine i ne propuštaju da svima pokažu koliko su srećni zajedno, a pevač je sada odlučio da svoju dragu iznenadi skupocenim poklonom.  

Foto: Nemanja Dedović

Venčanje Jelene i Slobe Radanovića

 

Naime, Sloba je odlučio da svojoj supruzi kupi luksuzni automobil, pa joj je ispred kuće dovezao skupoceni mercedes, kojim se Jelena oduševila, pa je utiske odmah podelila putem društvenih mreža.

Foto: Instagram

 

 


- Registrovan, dovezen šleperom pred našu kuću. Samo da sednem i vozim. Nema "dođi sutra" - napisala je Slobina supruga na Instagramu, uz fotografiju ključa svog novog četvorotočkaša, a ubrzo nakon toga pokazala je i registarske oznake na kojima stoje njeni inicijali:

Foto: Instagram

 

 

- Sloba izabrao slova - istakla je Jelena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dada

17.08.2022 09:45

Slobu i Jeju sve u zivotu ide