FALI JOŠ 100.000 EVRA! Pomozimo malom Mihailu da pobedi tešku bolest!

Autor:

Vesti

17.08.2022

06:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sviranje gitare, sport, trčanje i druženje Mihailo je preko noći zamenio jakim i iscrpljujućim terapijama.

FALI JOŠ 100.000 EVRA! Pomozimo malom Mihailu da pobedi tešku bolest!

Foto: Budi human

Dvanaestogodišnji Mihailo Knežević, koji boluje od akutne limfoblastne leukemije, moraće u Italiju na lečenje, a za to mu nedostaje još 100.000 evra. U prikupljanju novca mu pomažu i drugari iz škole. Svi mu možemo pomoći slanjem 1322 na 3030.

Sviranje gitare, sport, trčanje i druženje Mihailo je preko noći zamenio jakim i iscrpljujućim terapijama. U junu po đačku knjižicu samo on nije došao, a sa drugarima iz škole sada se druži preko interneta, jer samo tako može.

- Volim da igram igrice. Volim ja dosta toga što sad ne mogu, voleo bih da idem u neke šetnje. Volim fudbal, Ronalda… Voleo bih da i ja igram fudbal, kako ja vidim slike kad mi pošalju drugari - kaže Mihailo Knežević.

Zbog jake prehlade i umora početkom godine, Mihaila su roditelji odveli kod lekara. Delovalo je da će brzo proći, ali na poslednjem pregledu otkriven je najteži oblik leukemije.

Republika

Foto: Printskrin/Budi human

Mihailo Knežević

 

- Pođemo mi u privatnu laboratoriju u Grockoj. Kada smo tamo pošli, bio je mali brdačak na putu. Onda mi je bilo sve jasno. On nije mogao da izađe uz to brdo - navodi Ivica Knežević, tata.

Najteži udarac za porodicu, kažu Kneževići. Ali borba se lakše podnosi kada pomažu seka Marija i drugari. Prvi korak učinili su upravo oni.

- U početku su oni čuli za mene, pa su hteli da mi pomognu, pa su napravili neki oglas i krenuli da prikupljaju novac za mene, ali to traje malo duže vreme - navodi Mihailo.

I mama Ivana potvrđuje da Mihailo ima najbolje i najdivnije drugare na svetu.

Zbog iscrpljujućih terapija Mihailo je izgubio pamćenje. Ponovo je učio da čita, piše, računa, crta i uspeo je. Nada se, kao i svi drugi koji mu pomažu, da će uspeti i lečenje u Italiji, a za to je potrebno prikupiti još 100.000 evra.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading