VELIKI GUBITAK ZA SVETSKU KOŠARKU: Ovu bitku nije uspeo da dobije - vodio je računa o karijerama velikog broja srpskih košarkaša!

Autor:

Sport

17.08.2022

06:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najvećih košarkaških agenata na planeti, zauvek nas je napustio.

VELIKI GUBITAK ZA SVETSKU KOŠARKU: Ovu bitku nije uspeo da dobije - vodio je računa o karijerama velikog broja srpskih košarkaša!

Foto: Pixabay

Sveća

Jorgos Dimitropulos izgubio je bitku sa opakom bolešću.

Vest o njegovoj smrti potvrdila je košarkaška agencija "Oktagon Evropa" čiji je Dimitropulos bio osnivač:

- Direktori i cela mreža Octagon Europe sa dubokim žaljenjem obaveštavaju javnost da naš voljeni prijatelj, partner, mentor, osnivač Octagon Europe Jorgos Dimitropulos više nije sa nama. Posle dve i po godine teške borbe, tugujemo za gubitkom čoveka koji je bio jedinstven, talentovan, pionir u onome što je radio i istinska inspiracija za sve one koji su imali sreću da se druže sa njim. Zavetujemo se da ćemo nastaviti ono što je zamislio, a zatim i realizovao sa istom odlučnošću, na osnovu istih vrednosti koje je Jorgos živeo u životu. Naša ljubav ide prema njegovoj prelepoj ženi i dvojici neverovatnih dečaka uz obećanje da će njegovo nasleđe biti zauvek poštovano. Zbogom, brate - stoji u saopštenju objavljenom na Tviteru.

 

 

Agencija "Oktagon Evropa" među ostalima, vodi računa i o karijerama srpskih košarkaša Nikole Milutonova, Vanje Marinkovića, Luke Mitrovića, Dejana Todorovića,...

Inače, treba napomenuti da je Jorgos Dimitropulos bio je jedan od najzaslužnijih za NBA ostvarenje Janisa Adetokumbua.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading