VELIKI GUBITAK ZA SVETSKU KOŠARKU: Ovu bitku nije uspeo da dobije - vodio je računa o karijerama velikog broja srpskih košarkaša!

Autor:

Sport

17.08.2022

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Jedan od najvećih košarkaških agenata na planeti, zauvek nas je napustio.

VELIKI GUBITAK ZA SVETSKU KOŠARKU: Ovu bitku nije uspeo da dobije - vodio je računa o karijerama velikog broja srpskih košarkaša!

Foto: Pixabay

Sveća

Jorgos Dimitropulos izgubio je bitku sa opakom bolešću.

Vest o njegovoj smrti potvrdila je košarkaška agencija "Oktagon Evropa" čiji je Dimitropulos bio osnivač:

- Direktori i cela mreža Octagon Europe sa dubokim žaljenjem obaveštavaju javnost da naš voljeni prijatelj, partner, mentor, osnivač Octagon Europe Jorgos Dimitropulos više nije sa nama. Posle dve i po godine teške borbe, tugujemo za gubitkom čoveka koji je bio jedinstven, talentovan, pionir u onome što je radio i istinska inspiracija za sve one koji su imali sreću da se druže sa njim. Zavetujemo se da ćemo nastaviti ono što je zamislio, a zatim i realizovao sa istom odlučnošću, na osnovu istih vrednosti koje je Jorgos živeo u životu. Naša ljubav ide prema njegovoj prelepoj ženi i dvojici neverovatnih dečaka uz obećanje da će njegovo nasleđe biti zauvek poštovano. Zbogom, brate - stoji u saopštenju objavljenom na Tviteru.

 

 

Agencija "Oktagon Evropa" među ostalima, vodi računa i o karijerama srpskih košarkaša Nikole Milutonova, Vanje Marinkovića, Luke Mitrovića, Dejana Todorovića,...

Inače, treba napomenuti da je Jorgos Dimitropulos bio je jedan od najzaslužnijih za NBA ostvarenje Janisa Adetokumbua.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading