IMAM BOLJE IGRAČE OD TEODOSIĆA: Svetislav Pešić obrazložio odluku koja je srpsku javnost podigla na noge!

Autor:

Sport

15.08.2022

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poseban deo današnjeg obraćanja, selektor je posvetio Milošu Teodosiću.

IMAM BOLJE IGRAČE OD TEODOSIĆA: Svetislav Pešić obrazložio odluku koja je srpsku javnost podigla na noge!

Foto: republika.rs

O ovoj temi je selektor Svetislav Pešić izjavio:

- Ekipa zna šta je trener mislio, sa Teodosićem je obavljen dosta dobar razgorovor. Odluka nije bila laka, možda je malo iznenađen, ali to je sastavni deo sporta. Ja sam njemu direktno rekao da ja njemu da ponudim status i mesto koje je imao u reprezentaciji. Da se okrećem igračima koji mogu više da daju, naravno da je bilo mnogo razgovora na tu temu. Jednom je rečeno da bude član ekipe kao igrač sa klupe, ali on to nikada to nije bio. Ali, imam boljeg igrača i za te pozicije - istakao je popularni Kari i dodao:

Foto: republika.rs

Dolazak na konferenciju za medije - Svetislav Pešić

 

- Vidim da su moje odluke izazvale razne komentare i pažnju, pogotovo o Milošu Teodosiću. Nisam n stigao da obavestim ekipu, a svi portali su preneli da je Teodosić odstanjen iz ekipe. Moram da vam kažem da ste pogrešno informasani. Mene su zvale vaše kolege novinari povotom toga, ali meni nije palo napamet da se javim, meni je bitan mir u ekipi. Odluka je bila zajednička, od predsednika i direktora da se ne oglašavamo povodom toga. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading