SMAJLOVIĆ OŠTRO PO OPOZICIJI: U šoku su što Vučić još nije uveo SANKCIJE RUSIJI (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

17.08.2022

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gostojući u emisiji, Ljiljana Smajlović je govorila o polemisanju opozicije i Vučićevom stavu prema sankcijama Rusima.

SMAJLOVIĆ OŠTRO PO OPOZICIJI: U šoku su što Vučić još nije uveo SANKCIJE RUSIJI (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/LaziDetektor

Potpredsednik Narodne Skupštine Srbije, Borko Stefanović, izjavio je kako ''sami sebe osuđujemo na civilizacijsku pustinju ako ne uvedemo sankcije Rusiji''. 

Gost emisije ''Novo jutro'' na televiziji Pink bila je Ljiljana Smajlović, koja je upitana kako komentariše njegov stav.

- Kada govorimo o izjavi Borka Stefanovića, moramo da se vratimo u predizborno vreme kada je opozicija govorila : ''Evo šta će se desiti...ako pobedi Vučić, uvešće već 3. aprila sankcije Rusiji. Ako mi pobedimo, sankcije će se uvesti tek kad se napravi Vlada'', izjavila je Smajlović.

- Videćemo šta će se desiti. Njihova dosadašnja očekivanja se nisu obistinila, naprotiv. Sada je glavna priča opozicije kako je moguće da Vučić još nije uveo sankcije ? Kako to da on odoleva još uvek pritiscima...''mora da ga ne pritišću još'', obrazložila je.

Na pitanje voditeljke kako je moguće da je ostao dosledan svom stavu, s obzirom da su drugi menjali stav pre i posle izbora, odgovorila je sledeće:

- Primetila sam da Borko Stefanović kaže: ''Ako ne uradimo ovo, ako se ne usaglasimo, ako ne činimo sve ono što Evropa želi, mi sebe osuđujemo na civilizacijsku pustinju onih koji ne slušaju Zapad''. Smatram da on tako govori, jer ne može da kaže : ''Ali, ako se uglasimo, nećemo morati da brinemo ni za struju, ni za naftu, ni za inflaciju'', što je naravno, apsolutno netačno, zaključila je Smajlović.

Time je ukazala na menjanje iskaza opozicije, odnosno u zastupanju jednog stava pre izbora, a potpuno drugog nakon njih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading