GOREĆE MARAKANA: Pristalice Crvene zvezde ne mogu da se pomire sa ishodom Derbija!

Autor:

Sport

01.09.2022

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetkovina srpskog fudbala, 168. po redu je okončana.

GOREĆE MARAKANA: Pristalice Crvene zvezde ne mogu da se pomire sa ishodom Derbija!

Foto: Starsport

Detalj sa 168. Večitog derbija

Na stadionu u Humskoj ulici fudbaleri Partizana i Crvene zvezde remizirali su rezultatom 1:1. Pogotkom Osmana Bukarija Crvena zvezda je uspela da stekne prednost, ali je to bilo sve što su crveno-beli učinili pred golom Aleksandra Popovića.

Ovakav rasplet na terenu izazvao je brojne reakcije navijača kluba sa "Marakane" koji se i dan nakon susreta nemire sa činjenicom da njihovi ljubimci ni ovoga puta nisu uspeli da slave na terenu Večitoog rivala.

Navijači po ko znakoji put ističu šta je to što crveno-belima nedostaje u ekipi, koje su pozicije primarne kada je dovođenje igrača u pitanju, već nakon prvih minuta kritukuju najnovije pojačanje u napadu, pitaju se zašto je Ohi Omoižuanfo bio primoran da napusti stadion "Rajko Mitić", a ima i onih koji sa zadovoljstvom konstatuju da nisu bili u prilici da gledaju susret, čime su "sačuvali živce".

 

potpuno je jasno da pristalice kuba sa beogradske "Marakane" ne žele više da gledaju bojažljivu igru svojih ljubimaca kada su dueli sa Večitim rivalom u pitanju, a posebno se ističe jedan korisnik Tvitera koji je na ovo društvenoj mreži napiao:

- Radnički iz Niša je ovakvom Partizanu dao tri pogotka, a Crvena zvezda jedva jedan. 

Čini su da je ovime sve rečeno i da upravo ova jedna rečenica oslikava celokupno mišljenje pristalica crveno-belih kada je 168. Večiti derbi u pitanju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading