Devojčica sa slike danas je jedna od naših najpopularnijih PEVAČICA: Da li je prepoznajete?

Autor:

Zabava

01.09.2022

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je putem Instagrama podeila fotografije iz detinjstva.

Devojčica sa slike danas je jedna od naših najpopularnijih PEVAČICA: Da li je prepoznajete?

Foto: Instagram

Danas je jedna od najpopularnijih pevačica, a za njene nastupe, kako u Srbiji tako i u inostranstvu, uvek se traži karta više.

Pre nego što je zakoračila na javnu scenu i postala estradna zvezda, pevačica je bila jedna od najtraženijih klupskih pevačica u Beogradu, a prvu pesmu snimila je 2008. godine, nakon čega je nastavila da niže hitove.

Otkako se pojavila na medijskom nebu drastično je promenila svoj izgled, a nikada nije krila da se podvrgla pojedinim estetskim zahvatima kako bi svoj izgled dovela do savršenstva.

Pevačica je svoje brojne pratioce putem društvenih mreža danas iznenadila fotografijama iz detinjstva, na kojima bi malo ko mogao da je prepozna.

Reč je o pevačici Marini Visković, koja je odlučila da se priseti zanimljivih trenutaka iz mlađih dana,. pa je fotografijama iz starog porodičnog albuma zabavila fanove uz duhovite komentare.

Foto: Leteci

Marina Visković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading