Milan Popović o Severininom napadu na sestru: "Noćas sam se čuo s Marijanom, zgrožen sam onim što se dogodilo"

Autor:

Zabava

31.08.2022

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Popović se oglasio nakon skandala koji je izazvala Severina, nakon što je napala sestru Mirjanu!

Milan Popović o Severininom napadu na sestru: "Noćas sam se čuo s Marijanom, zgrožen sam onim što se dogodilo"

Foto: Printsrkrin TV Happy

Milan Popović

Biznismen Milan Popović se oglasio nakon jučerašnje drame u kojoj je njegovu bivšu Severinu Vučković na zagrebačkom aerodromu dočekala policija nakon prijave koju je protiv nje podnela sestra Marijana, za nasilje u porodice. 

Ovako agresivno ponašanje Severine za mene nije novost pošto se u zadnje vreme događa vrlo često i počelo se odražavati i na ponašanje deteta. Stavlja pod rizik dobrobit deteta. Smatram da bi institucije trebalo, umesto da zataškavaju kao do sada i pogoduju Severini, uzeti i još jednom pogledati sve prijave i proanalizirati sve situacije gde je Severina prijavljena i za zanemarivanje deteta i za nasilje u porodici i za generalno nasilje te da iz toga izvuku jedan objektivan stav - kaže Milan Popović za Index.

Republika

Foto: Printsrkrin TV Happy

Milan Popović u emisiji

- Naravno da je poznajem. Marijana je čuvala našeg sina vrlo često. Marijana i porodica Kojić su više vremena provodili s našim sinom nego sama majka - kaže Milan.

- Od početka smo bili u korektnim odnosima. Zašto ne bih bio? To je tetka mog sina. Uviek sam bio u dobrim odnosima ne samo s Marijanom nego i s celom porodicom Vučković. Održavali smo kontakte otkako smo se upoznali - dodaje Milan.

Popović demantuje da je Marijana u dogovoru s njim Severinu nedavno prijavila Centru za socijalni rad.

- Ovo za mene nije iznenađenje. Upoznat sam s predmetom koji se vodi u Zagrebu u Centru za socijalnu službu. Znam da je Marijana prijavljivala pretnje i nasilje od strane Severine zato što se tu spominje i naše dete, pa je to stavljeno u spise. Te Marijanine prijave nisu imale veze sa mnom i sa našim sporom za starateljstvo. To su njihove porodične stvari - govori Milan.

"Ja sam samo upoznat da su bile te pretnje i da je bilo agresivno ponašanje od strane Severine prijavljeno već i policiji i Centru za socijalni rad i DORH-u. Međutim, po tom pitanju se ništa nije preduzimalo", kaže Popović i dodaje:

Republika

Foto: Đ.Kojadinović

Milan Popović

- Čuo sam se s Marijanom. Noćas smo se čuli i ispričala mi je što je se dogodilo. Bio sam zgrožen, ali ne iznenađen.

"Severina potpuno izvrće činjenice već godinama. Ni sopstvena porodica joj nije sveta", zaključuje Milan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading