OVO ĆE VAS RAZNEŽITI: Emotivna poruka Milice Mitrović upućene Željku, danas je VELIKI DAN! (VIDEO)

Autor:

Zabava

31.08.2022

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Mitrović i Željko Mitrović danas proslavljaju 29 godina braka, tim povodom mu se obratila na Instagram profilu!

OVO ĆE VAS RAZNEŽITI: Emotivna poruka Milice Mitrović upućene Željku, danas je VELIKI DAN! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Milica Mitrović

Vlasnica Ružičaste imperije Milica Mitrović na Instagram profilu podelila je emotivni snimak, kojim se obratila svom voljenom suprugu Željku Mitroviću povodom njihove godišnjice braka. 

Naime, Milica i Željko su već 29 godine u skladnom braku, tokom kog su proputovali i uživali u pridvnim trenucima sa naslednicama. Milica je podelila snimak na kom su se smenjivale njihove zajedničke fotografije iz mladosti i sa putovanja, a pored broja 29 stavila je tri emotikona srca. 

 

 

Milica je u jednom od intervjua za “Blic” naglasila da se znaju, sada već i trideset godina.

- To je nešto na šta sam posebno ponosna. Željko i ja se volimo više nego kada smo se upoznali, a upoznali smo se pre skoro 30 godina, valjda smo ušli u jedan ultrazreo i apsolutno ljubavlju ispunjen životni period koji je po svim svojim aspektima najtopliji i najposvećeniji period u našim životima - ispričala je Milica.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Željko Mitrović i Milica Mitrović biografija

 

- Obično savete dajemo drugima, jer ne postoji tema o kojoj bismo mi jedno drugom mogli dati savet, a uz to nas dvoje smo se za sve ove godine poprilično izveštili da poruke jedno drugom šaljemo pogledom, i to ne u obliku saveta, već u obliku dogovora - izjavio je za “Blic” tada Željko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading