"Karleuša da se izvini ćerkama, pa samoj sebi" Ana Nikolić PODNOSI TUŽBU protiv pevačice, ide do Strazbura da je OPELJEŠI! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.08.2022

06:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić odlučila je da tuži koleginicu Jelenu Karleušu zbog izjava da koristi nedozvoljene supstance.

"Karleuša da se izvini ćerkama, pa samoj sebi" Ana Nikolić PODNOSI TUŽBU protiv pevačice, ide do Strazbura da je OPELJEŠI! (FOTO)

Foto: ATA Images

Pevačica Ana Nikolić na Instagram nalogu odlučila je da obelodani prepiske, u kojima najavljuje tužbu za koleginicu i nekadašnju drugaricu Jelenu Karleušu, zbog skorašnjih izjava na njenom profilu. 

Naime, kako je Karleuša napisala na storiju za Nikoliću da je pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, Ana je odlučila da pokrene tužbu i da se pravdu potraži na sudu. 

Republika

Foto: ATA Images

Jelena Karleuša na rođendanu Milice Pavlović

 

- Pevačica Ana Nikolić čija je karijera trajala upravo zahvaljujući hajpu koji je pravila LGBT zajednica, koja je i sama majka, ima moralnu obavezu da se izvini za svoje neprimerene izjave, zbog nečijeg deteta koje je rođeno kao gej... - napisala je Karleuša na Instagramu, na šta je Ana odgovorila:

- Jelena Karleuša treba da se izvini svojim ćerkama, a onda neka se izvini samoj sebi. A sa mnom će se sresti na sudu, jer optužbe koje je iznela moraće i da dokaže... Videćemo uskoro ,,ko koristi psihoaktivne" supstance. Goniću je do Strazbura, jer je to laž! I moja trauma životna, zbo koje mi se raspala porodica. Sram je bilo.

- Ne mislim uopšte o njoj, nisam ja psihijatar, ali će snositi konsekvence za izjave koje daje, bez odnosa, dokaza. Ja joj nisam ,,razni" što im je svejedno, bitno da su aktuelni. Meni ne može ni da se izvini - dodala je Nikolićeva. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading