BEZLIČNO! Karleuša BODI ŠEJMOVALA punije žena: Folkerka izvređala Anu Nikolić, pa pogazila sve ono za šta se JAVNO BORI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

17.08.2022

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša nastavlja da vređa koleginice sa estrade, pa je sada na redu došla i Ana Nikolić!

BEZLIČNO! Karleuša BODI ŠEJMOVALA punije žena: Folkerka izvređala Anu Nikolić, pa pogazila sve ono za šta se JAVNO BORI! (VIDEO)

Foto: e-stock/M.RODIĆ/D. MILUTINOVIĆ

Jelena Karleuša poznata je kao estradne pevačica koja uglavnom i isključivo karijeru gradi na skandalima, pa vrlo često popljuje neku svoju koleginicu, a sada joj je na meti bila Ana Nikolić

 

Naime, poznato je da su se Jelena i Nikolićeva svojevremeno družile, čak su radili i jedan editorijal. Međutim, sada se na TikTok društvenoj mreži pojavio snimak na kom je Karleuša koleginicu nazvala ,,debelom ženom". 

- Jesi li se čula sa Anom? - glasilo je pitanje. 

Republika

Foto: ATA Images

Ana Nikolić

 

- Na koju Anu Nikolić? Na Anu Nikolić? Ti si dečko sa Marsa pao, ja sa debelim ženama ne komunicram! No, no! - izvređala je Karleuša. 

Podsetimo, Karleuša je neko ko na društvenim mrežama i te kako se trudi da održi imidž folekrke koja se bori za prava ljudi, ali izgleda da ni nerazmišlja o njenim izjava. Ovim rečima je uvredila sve pripadnice nežnijeg pola, koje imaju višak kilograma, što se danas naziva i - bodi šejmingom!

Republika

Foto: youtube.com/Jelena Karleuša

Ana Nikolić i Jelena Karleuša Amig show

 

Ismejavanje nečijeg izgleda (bodi šejming) znači govoriti nešto negativno o telu osobe. Može se raditi o vašem ili telu neke druge osobe. Komentar može da se odnosi na veličinu osobe, godine, kosu, odeću, hranu, kosu ili nivo percipirane privlačnosti.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Leki

17.08.2022 07:32

Pornicarka

doktorka

17.08.2022 08:15

Hm, hm ali i Karleusa je cesto bila debela zena tokom karijere!