Bojana Rokvić pokazala TRUDNIČKI STOMAK, pa priznala da je imala PROBLEMA: Nikolina supruga otkrila sve: "Shvatila sam da nema predaje"

Autor:

Zabava

16.08.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Bojana Rokvić objavila je fotografiju na kojoj se vidi trudnički stomak!

Bojana Rokvić pokazala TRUDNIČKI STOMAK, pa priznala da je imala PROBLEMA: Nikolina supruga otkrila sve: "Shvatila sam da nema predaje"

Foto: Instagram.com

Bojana Rokvić na Instagram profilu pre samo nekoliko dana obavestila je zajedno sa suprugom Nikolom Rokvićem da čekaju još jednu bebu. Vest je obradovala celu porodicu, budući da i drugi brat Rokvić čeka prinovu. 

 

No, sada je sve privukla fotografija koju je Bojana objavila na Instagram profilu, na kojoj je pokazala trudnički stomak. Ispod fotografije su se nizali komentari jedan za drugim, svi su oduševljeni njenim izgledom, a potom je Rokvićka dirnula sve svojim opisom. 

 

 

- Neki od vas su primetili da u proteklih mesec i više dana baš i nisam bila najaktivniji član ove naše zajednice, a razlog tome je bila lepota prvog trimestra- mučnina. Ovaj put me je zatekla nespremnu jer sam se pogordila, obzirom da su prve dve trudnoće bile znatno bolje po tom pitanju.. Ali ovo vam pišem iz drugog razloga, a to je moje zapažanje i način na koji sam se nosila sa tim.. U samom početku sam upala u stadijum prepuštanja i bukvalno ni jednu obavezu (sem oko dece) nisam mogla da odradim kako treba.. - započinje Rokvića i nastavlja:

 

 

- To je kratko trajalo jer sam shvatila da je i to jedna vrsta borbe i trenutno stanje kome ne smemo baš tako lako da se predamo.. I iako mi mučnine nisu od tog saznanja prestale, prestao je njihov kontinuitet i moja glava se više nije bavila samo time! Bar na kratko sam uspevala da se izbacim iz tog stanja i radim druge stvari i nekako naučim da funkcionišem i saživim se sa ovim, na svu sreću kratkotrajnim stanjem… Znam da vas je mnogo koje ste u ovom istom divnom stanju, sa nekad ne tako divnom svakodnevnicom i baš vama pišem u nadi da ćete bar ponekad snagom volje pomoći sebi - napisala je Bojana. 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading