Nakon RASKIDA razvezla jezik: Aleksandra Mladenović oplela po Isaku, evo zbog čega NE ŽELI kontakt sa bivšim! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.08.2022

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Aleksandra Mladenović progovorila je o raskidu sa Isakom Šabanovićem, pa otkrila zbog čega ne želi da ima kontakt sa njim!

Nakon RASKIDA razvezla jezik: Aleksandra Mladenović oplela po Isaku, evo zbog čega NE ŽELI kontakt sa bivšim! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Za mladu pevačicu Aleksandru Mladenović je ovo leto bilo veoma radno, toliko radno, da ni sama ne zna u kom se gradu budi i gde će dalje da ide. Ona je sada progovorila o njenom iskusvu sa kolegom Isakom Šabanovićem, te je otkrila zbog čega više ne želi kontakt sa njim. 

Da li se Aleksandra Mladenović već privikla na takav letnji tempo, budući da smo već na sredini avgusta i kako reaguje na baš sve medijske naslove u vezi sa svojim imenom, ispričala je Aleksandra Mladenović domaćim medijima.

- Prosto mi je prelepo što sam sama i što sam slobodna. Nisam imala neko lepo iskustvo skoroj prošlosti. Trudim se da što više vremena provedem sa porodicom i društvom - rekla je Aleksandra Mladenović i dodala:

Foto: ST/D.KADIĆ

Isak Šabanović na promociji Seke Aleksić

 

- Nisam raspoložena da pričam o tom prethodnom iskustvu. Lično sam ja izgovorila da ne želim kontakst sa Isakom Šabanovićem i stojim iza toga. Želim mu sve najbolje u životu samo što dalje od mene. Ne želim da otvaram tu temu, verovatno shvatate d ame je povredio čim ovako govorim - rekla je Aleksandra Mladenović za Srbija danas. 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading