Ćerka Dragane Mirković izrasla je u pravu LEPOTICU: Fanovi ne mogu da POVERUJU koliko LIČI na slavnu mamu! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.08.2022

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pratioci su iznenađeni prizorom!

Ćerka Dragane Mirković izrasla je u pravu LEPOTICU: Fanovi ne mogu da POVERUJU koliko LIČI na slavnu mamu! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevačica Dragana Mirković nikada nije krila koliko je ponosna na svoje naslednike Manuelu i Marka, ali i koliko uživa u porodičnom životu.

Iako su se ona i njen suprug Toni Bijelić uvek trudili da naslednike sačuvaju od očiju javnosti, Marko i Manuela nakon dugogodišnjeg skrivanja od medija sada su odlučili da otvore društvene mreže, pa je javnost u poslednje vreme često u prilici da prati sva dešavanja iz njihovih života.

Republika

Foto: Instagram.com

Dragana i Toni Bijelić

 

Manuela, koja trenutno sa prijateljima boravi na moru u Hrvatskoj, rešila je da objavi nekoliko fotografija sa odmora, a njeni pratioci nisu mogli a da ne prokomentarišu sličnost sa njenom slavnom mamom Draganom.

 

Draganina naslednica na fotografijama je pozirala u nekoliko različitih odevnih kombinacija u kojima je pokazala svoje zgodno telo, a komplimenti na račun njenog izgleda ne prestaju da se nižu.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading