Zvezdu za novu sezonu priprema bivši klub Duška Vujoševića!

Autor:

Sport

16.08.2022

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasili se crveno-beli.

Zvezdu za novu sezonu priprema bivši klub Duška Vujoševića!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde

Košarkaški šampion Srbije i ABA lige Crvena zvezda saopštio je danas raspored pripremnih utakmica za predstojeću sezonu.

Prvu kontrolnu utakmicu crveno-beli će igrati protiv Dinamika 6. septembra u Beogradu, a tri dana kasnije sledi okršaj sa rumunskog Kluža, kojeg je nekad sa klupe predvodio Duško Vujošević. Oba meča bice zatvorenog tipa.

Ekipa trenera Vladimir Jovanovića zatim će putovati u Tursku gde je u Antaliji od 14. do 18. septembra očekuju dueli protiv tri rivala koja će naknadno biti saopštena.

Republika

Foto: Starsport

Vladimir Jovanović


Na kraju priprema košarkaše Crvene zvezde očekuju utakmice na turniru u Nikoziji, a rivali će biti Peristeri (23. septembar) i Olimpijakos (24. septembar).

Deo ekipe crveno-belih sastavljen od domaćih igrača juče je počeo pripreme individualnim treninzima, a zvanično okupljanje zakazano je za 25. avgust.

Na njemu se očekuju i ostali igrači iz inostranstva, a Nemanja Nedović, Ognjen Dobrić i Filip Petrušev biće odsutni zbog obaveza sa reprezentacijom Srbije.

Košarkaši Crvene zvezde sezonu će otvoriti 1. oktobra utakmicom prvog kola ABA lige protiv ekipe MZT iz Skoplja u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading