AKO HOĆE DA GA PRIZNAM, MORAĆE PRVO DA URADI OVO! Miroslav Ilić progovorio o VANBRAČNOM SINU, pa rekao pod kojim USLOVOM će ga prihvatiti!

Autor:

Zabava

16.08.2022

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Skladan i miran porodični život Miroslava Ilića potresli su navodi o vanbračnom sinu kojeg je pevač dobio posle "lude" turneje u Americi.

AKO HOĆE DA GA PRIZNAM, MORAĆE PRVO DA URADI OVO! Miroslav Ilić progovorio o VANBRAČNOM SINU, pa rekao pod kojim USLOVOM će ga prihvatiti!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Naime, njegov nepriznati sin Devin Antonović (30) želeo je da se izbori za status sina Miroslava Ilića te je u javnost dospela čitava priča zahvaljujući Devinovoj majci Mirjani koja tvrdi da je Miroslava upoznala na njegovoj turneji u Americi, da su bili ludo zaljubljeni te da se iz te romanse rodio Devin.

Foto: ATA Images

Miroslav Ilić

Prema navodima Mirjane Antonović, sud doneo odluku da pevač jeste otac njenog sina Devina, međutim Miroslav Ilić oglasio se pre tri meseca po tom pitanju i kratko stavio do znanja da ostaje pri svom stavu:

- Toj gospođi sam poručio da njen sin ima jednog oca, a to je onaj koji ga je priznao i koji se u dokumentima vodi kao njegov otac. Ali, ako ona želi da mu taj čovek više ne bude otac nego da to budem ja, mora prvo da poništi očinstvo tog gospodina - izjavio je Miroslav tada, navodeći da je u porodičnim odnosima Ilić ipak sve u redu:

Foto: ATA images

Mirjana Antonović, Miroslav Ilić

- Mislim da meta nisam ja, nego moja supruga. Ako neko hoće da traži svoje pravo, slobodno neka izvoli. Mi smo kroz to prolazili pre mnogo godina i moja porodica se sa ovim ne susreće prvi put. Ovo ne može da nas uzdrma - poručio je kratko Miroslav za Hello.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading