Mali Šijan obučen po POSLEDNJOJ MODI: Sin Bojane i Mirka šeta u farmerkama i sa ZLATNIM KRSTOM oko vrata, KOMENTARI PLJUŠTE! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.08.2022

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana Rodić i Mirko Šijan ne kriju radost zbog nove uloge u kojoj su se našli kada se njihovoj porodici pridružio novi član.

Mali Šijan obučen po POSLEDNJOJ MODI: Sin Bojane i Mirka šeta u farmerkama i sa ZLATNIM KRSTOM oko vrata, KOMENTARI PLJUŠTE! (FOTO)

Foto: Marko Pantić

Bojana Rodić i Mirko Šijan

Čim se rodio, mali Zoran postao je centar njihovog sveta, a ponosni roditelji trude se da svaki trenutak provedu sa svojim naslednikom.


Bojana i Mirko pre nekoliko dana proslavili su Zoranov prvi rođendan, a sa pratiocima putem društvenih mreža sada su podelili simpatičan snimak koji je privukao veliku pažnju javnosti.

Foto: ST/D.KADIĆ

Bojana Rodić i Mirko Šijan

 

Naime, Bojana je pokazala da svog sinčića od malih nogu oblači po poslednjoj modi, pa na snimku vidimo malog Šijana kako šeta u farkerkama, beloj majici na tregere, ali i zlatnim lančićem oko vrata, što je privuklo posebnnu pažnju javnosti.


Podsećamo, Bojana je na svet donela Zorana 9. avgusta prošle godine, a ponosni roditelji, ali i baka Goca, ne kriju koliku radost je on uneo u njihov dom.

Inače, u javnosti se nedavno pojavila vest da je Bojana ponovo u drugom stanju, međutim, porodica Šijan ovim povodom još uvek se nije oglašavala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Yoka

16.08.2022 11:06

Mislim sa ovo nisu farmerke,već trenerka.Tako mi liči.