Zoran Marjanović prebačen u ćeliju! Evo sa kim robija! Redovno prati vesti, čita, a brine ga samo JEDNO!

Autor:

Hronika

16.08.2022

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Marjanović ima trojicu cimera, s kojima provodi 24 sata dnevno, a jedan od njih osumnjičen je za pljačku.

Zoran Marjanović prebačen u ćeliju! Evo sa kim robija! Redovno prati vesti, čita, a brine ga samo JEDNO!

Foto: Foto-Montaža: Shutterstock, ST/N. Pancić

Zoran Marjanović, koji je 22. jula vraćen u pritvor pošto ga je Viši sud u Beogradu osudio na maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora zbog ubistva supruge, pevačice "Granda" Jelene Marjanović, izašao je iz izolacije i prebačen je u grupnu ćeliju u Centralnom zatvoru!

Izašao iz karantina

Marjanović ima trojicu cimera, s kojima provodi 24 sata dnevno, a jedan od njih osumnjičen je za pljačku.

- Marjanović je nedavno prebačen u redovan smeštaj, pošto je prošao preventivni karantin kroz koji prolaze svi oni kojima je određen pritvor. Sada je u sobi sa još tri osobe - potvrdio je izvor Kurira.

On otkriva da je Marjanović najpoznatiji među cimerima, odnosno da ostala trojica nisu poznata javnosti.

- Među njima nema nikakvih problema. Marjanović nema nikakve posebne zahteve, poštuje kućni red i skroz se normalno i uobičajeno ponaša - dodaje naš sagovornik.

Foto: ST/N. PANČIĆ/ATA Images

Zoran Marjanović

 

Vreme iza rešetaka uglavnom provodi čitajući knjige koje mu je porodica dostavila i priča o muzici.

- Cimere je interesovalo sve o njegovom slučaju kad je prebačen o ćeliju. Međutim, on malo govori o tome, ali često pominje ćerku, koja mu puno nedostaje. Nada se da će Centar za socijalni rad, koji treba da odluči o daljoj sudbini devojčice, dozvoliti da je uskoro vidi. Ostavlja utisak da veruje u to da će se uskoro ponovo naći na slobodi, jer i dalje ponavlja da nije ubio suprugu - dodaje naš sagovornik.

Posetila ga porodica

Najpoznatiji srpski pritvorenik, prema njegovim rečima, redovno prati vesti i sluša šta se u javnosti govori o njegovom slučaju.

Porodica je Zorana Marjanovića već posetila u pritvoru i donela mu sve stvari neophodne za boravak u Bačvanskoj ulici, a stigao mu je navodno i paket.

- Presuda mu, koliko znamo, još nije uručena - dodaje sagovornik i objašnjava da će i ona biti poslata Zoranu na adresu na kojoj je sada, kao i da će i sam moći da se žali na nju.

Podsetimo, sudsko veće Višeg suda u Beogradu oglasilo ga je krivim za ubistvo supruge 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki u Borči. Kako je sudija navela, na osnovu izvedenih dokaza, veće smatra da je Zoran iskoristio Jelenino poverenje, zadao joj više udaraca u glavu predmetom koji nikada nije pronađen. U vreme zločina, kako je sudija navela, isključio je svoj mobilni telefon, potom pozvao policiju i prijavio Jelenin nestanak, a potom učestvovao u potrazi za njom.

Bonus video:

Komentari (0)

Loading