"Karleuša mi je BLJAK, celulitara" Tijana Ajfon udarila na Jelenu, pa joj spomenula AFERU sa Vranješem! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.08.2022

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Ajfon oplela po pevačicama

"Karleuša mi je BLJAK, celulitara" Tijana Ajfon udarila na Jelenu, pa joj spomenula AFERU sa Vranješem! (FOTO)

Foto: Nikola Mutić

Starleta Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon posle otvaranja salona lepote, postala je kreatorka kupaćih kostima, ali i haljina, pa se od nje i očekuje da uvek bude savršeno stilizovana. 

Republika

Foto: Nikola Mutić

Tijana Ajfon intervju

 

- Nemam problem sa etiketama, mogu da nosim i patike od 2. 000 dinara, ali zato torba mora da bude dobra. Nije stvar u tome koliko nešto košta nego kako ti to izneseš. Na meni haljina od 1. 000 dinara stoji kao da košta 1. 000 evra. Džabe marka, ako na čelu piše poljoprivreda kao Aleksandri Prijović. Znači ne vredi. Ona je tako dobra devojka, tako milo stvorenje, ali joj ništa ne stoji, to je problem - ističe Tijana i nastavlja:

 

- Pola estrade se loše oblači. Mnogo gotivim Radu Manojlovi, toliko je dobar čovek i milo mi bude kada je vidi, ali uvek se pitam: ,,Zašto ova žena nema stilistu?". Njoj je totalno nebitno šta će da obuče. Tea Tairović je katastrofa. Celulitara! Ubola dva hita, napravila je brdo para, ali zašto ima celulit? Mislim se: ,,Devojko, sakrij gamalo, nije sve obući dopičnjak i vrteti". Nije sve u tome. Možeš ti i da obučeš haljnu do poda, ali da istakneš seksepil. Recimo, Jelena Karleuša se oblači tako da ne možeš da joj nađeš zamerku. Generalno je ne poštujem, ne volim ono što je javno uradila, žena mi je bljak, ali se oblači ludilo.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Tijana Ajfon o deci

 

- Ne poštujem je zbog one afere. Ne kažem, svi mi na glavi imamo putera, ali znaš šta me eje nerviralo? To što je za svakoga imala komentar, svakoga je isprozivala, svi su onakvi, svi su ovakvi, a nije gledala u svoju avliju. I eto, šta se desilo. Spusti se na zemlju, ne prozivaj sve! - govori Tijana za Svet. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading