"Dobila sam poziv od Arkana iz zatvora, a onda je pobegao": Arkanova prva LJUBAV otvorila dušu, otkrila zbog čega se nisu VENČALI! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.08.2022

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Bivša ljubav Željka Ražnatovića Arkana otvorila dušu!

"Dobila sam poziv od Arkana iz zatvora, a onda je pobegao": Arkanova prva LJUBAV otvorila dušu, otkrila zbog čega se nisu VENČALI! (FOTO)

Foto: Youtube.com printscreen

Ljiljana Mijatović je iz ljubavne veze sa Željkom Ražnatovićem Arkanom 1980. godine dobila Anđelu Ražnatović, koja je bila njegovo treće dete. Ljiljana je bila jedna od najlepših devojaka svoga vremena, dok je šira javnost pamti po ulozi u filmu “Beštije”.

Nakon što je njena ćerka Anđela u intervjuu za Jutjub kanal “Istinite priče” progovorila o svom odnosu sa pokojnim ocem, sada se prvi put posle 45 godina ćutanja obratila javnosti i sama glumica, koja je otkrila puno nepoznatih detalja o svojoj vezi sa Arkanom, njihovoj ćerki Anđeli, ali i odnosu sa Svetlanom Cecom Ražnatović.

Foto: Youtube.com printscreen

Anđela Ražnatović o ocu Željku Ražnatoviću Arkanu

 

Ona je na početku razgovora istakla da je na ovaj intervju pristala na nagovor svoje ćerke Anđele.

- Željka sam upoznala u ranoj mladosti. Ja sam kao devojčurak sa 15 godina odlazila na matine u “Cepelin”. To je tada bilo u modi subotom i nedeljom. Blizu njega je stanovao i moj najbolji drug, koji je bio momak njegove sestre. Tako smo mi postali dobri drugari i nalazili bi se često nedeljom, pošto ja tada uveče nisam smela da izlazim. Sedeli bismo u parkiću, a on bi obavezno otišao da kupi kolače, pošto smo delili zajedničku ljubav prema slatkišima. Pričali bi o svemu i svačemu. On je tada bio nešto sasvim drugo, nego što ga ljudi znaju kasnije. Često je putovao i vraćao se, a razlog zašto smo mi bili tako prisni je taj, što sam ja uvek znala gde se on nalazi, jer mi se uvek javljao telefonom. Njegova mama Slavka je uvek mene zvala da pita gde je i da li je dobro - započela je priču Ljiljana.

Ona je otkrila i detalje njihove romanse.

- Arkan je voleo poeziju, stalno me je terao da recitujem Desanku Maksimović, kao i “Tatjanino pismo Onjeginu”, što sam uvek činila. Stavljao mi je glavu na krilo i govorio da mu recitujem. Bio je romantičan i duhovit. Kada se Anđela rodila u Narodnom frontu, imala sa težak porođaj. Posle nekih dva-tri sata došao je kod mene direktor tog odeljenja i pita me da li sam ja Ljiljana Mijatović i da me zove muž. Ja sam bila u čudu, jer sam znala da je u zatvoru. Javljam se ja i čujem njegov glas: “Dušo, moja lepotice, kako ste?” Bila sam šokirana, mislila sam da su ga pustili, a on mi kaže da su digli pobunu u zatvoru i da drže zarobljenog direktora, kako bi mi telefonirao, jer nije mogao da bude pored mene - prisetila se bivša glumica.

Foto: youtube printscreen

Anđela Ražnatović i Anastasija Ražnatović

 

Ispričala je i nekoliko anegdota iz veze sa Arkanom.

- Njegove glavne osobine bile su velika hrabrost i ljubomora. Kada je Anđela imala godinu dana, a on je bio tad izašao iz zatvora, slavili smo njen rođendan na Svetom Stefanu. Pošto je bio jako ljubomoran, ja sam uvek išla s njim, iako je tada bio običaj da Crnogorci ne vode žene sa sobom. Nikada me nije ostavljao kući. Jedne večeri je tu došao jedan čuveni igrač bridža, on je bio najbolji prijatelj Omera Šarifa. Sve devojke su se oko njega vrzmale. On je meni prišao i pitao me da li želim da igram s njim. Ja sam se skamenila. Željko je pocrveneo, uhvatio ga je za ruku i rekao mu je da ja neću da igram s njim, ali da će on da igra s njim. On se izvinio i rekao mu je da može da bude ponosan što ima takvu ženu - prisetila se Ljiljana.

Otkrila je i zašto se ona i Željko nisu nikad zvanično venčali.

Foto: Youtube.com printscreen

Željko Ražnatović Arkan biografija

 

- Mi se nismo venčali iz tehničkih razloga, jer je on bio tražen od mnogih država. Pobegao je iz zatvora, pa se on krio, pa zato nismo mogli ni da legalizujemo našu vezu, iako je on to jako želeo. Naša ćerka nosi prezime Ražnatović, jer je on na tome insistirao. Dao je izjavu u konzulatu, tada je bio u zatvoru u Holandiji.

- Kada sam rodila Anđelu, ona je bila mali Željko, fizički frapantno liči na njega. Ima njegovu boju glasa, ruke, noge, glavu, oči, beo ten.. voli slatkiše kao on i životinje, peva lepo kao i on. Uspavljivao je Anđelu pevajući joj Elvisa - otkrila je Ljilja.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading