Tanja Savić opet ŠOKIRALA priznanjem: Dečko je startovao u liftu, ona umalo dala broj menadžera! (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.08.2022

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Tanja Savić priznala je da ju je startovao momak u liftu, nakon čega je ostala u šoku!

Tanja Savić opet ŠOKIRALA priznanjem: Dečko je startovao u liftu, ona umalo dala broj menadžera! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen

Tanja Savić

Pevačica Tanja Savić našla se na jednoj proslavi kod kolege Miloša Bojanića, povodom punoletstva njegove unuke, a tom prilikom stala je pred našim kamerama i otkrila sve novosti iz njenog života.

 

 

Brzo se zamaram. Mesec i po dana vučem prehladu. Nije korona, ali očigledno da nešto u vazduhu postoji. Što utiče jako loše na nas, a ovi virusi danas su katastrofa. Deci je na moru bilo prelepo, ja sam dva dana sa njima provela na plaži, sve ostalo u sobi. Spavala, odmarala, na infuzije išla po bolnicama i klinikama - govori Tanja i nastavlja:

 

Nismo još obavili pripreme za školu, ja to sve ostavim u minut do 12. Katastrofa! Sve je poskupelo, kako je svima tako je i meni.  Moram da vam priznam, prvi put u mojoj karijeri se desilo da me momak startovao u liftu. Meni je to toliko bilo smešno. Bila sam u šoku. Ulazimo u lift, ja onako dnevna varijanta sa šeširićem. I on meni kaže jesi ti Tanja Savić? Ja kao jesam. On meni ti stvarno divna ja tebe pratim, bla, bla... Ja kao, pa to je divno. Izlati iz lifta i on kreće da izlazi i kao meni hoćeš da mi daš broj, odveo bih te na večeru. Ja u šoku jer mi se tako nešto desilo i zamalo da mu dam broj mog menadžera. Pošto ko god da mi traži broj uvek je oko svirke i krenem da mu dam broj menadžera. Nisam znala šta ću pa sam mu rekla da mi piše na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading