NISAM BIO POŽELJAN U ZVEZDI: Ohi bez dlake na jeziku o odlasku sa Marakane! (FOTO)

Autor:

Sport

31.08.2022

06:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otvorio dušu.

NISAM BIO POŽELJAN U ZVEZDI: Ohi bez dlake na jeziku o odlasku sa Marakane! (FOTO)

Foto: Starsport

Ohi Omoidžuanfo

Norveški napadač Ohi Omoižuanfo oglasio se na svom Instagram profilu povodom odlaska iz Crvene zvezde.

Sjajni špic je na Marakani proveo svega osam meseci, a karijeru će nastaviti u danskom velikanu Brondbiju.

- Ćao, danas sam napustio klub i navijače u koje sam se brzo zaljubio. Nažalost, nisam imao drugog izbora nakon razgovora sa upravom pre 3-4 nedelje. Rečeno mi je da je bolje da nađem novi klub i da će mi se skratiti vreme igranja. Pokušao sam da ih ubedim da želim da ostanem i borim se za svoje mesto jer sam znao da je to nešto što ću moći da uradim. Poruka koju sam dobio bila je da neću dobiti vreme za igru da to uradim, i kao što ste svi primetili, nisam dobio nikakvu minutažu u ligi ili kvalifikacijama za Ligu šampiona iako sam bio jedini napadač na klupi. Nakon što je gospodin Dejan Stanković podneo ostavku, prvi put sam startovao posle mnogo vremena - napisao je Ohi i dodao:

- Razgovarao sam sa gospodinom Milošem Milojevićem posle utakmice i rekao mu poruku koju sam dobio i da li želi da ostanem ili ne. Rekao mi je: 'Da sam došao pre tri nedelje ti bi ostao, ali sada je Crvena zvezda u procesu potpisivanja novog napadača'. Osećam da nisam poželjan ovde, tako da ne vidim drugi način nego da se rastanem sa Crvenom zvezdom. Zaista sam pokušao da ostanem, ali su već odlučili moju sudbinu, tako da ne mogu da uradim nešto drugo. Želeo bih da se zahvalim svim igračima na vremenu koje smo proveli zajedno i želim vam sve najbolje u budućnosti. Takođe bih želeo da se zahvalim osoblju Crvene zvezde na svemu što su uradili za mene, bilo mi je zadovoljstvo raditi sa tim momcima. I želeo bih da vam kažem da nikada nije bilo problema sa mnom i gospodinom Dejanom Stankovićem, sve vreme smo bili profesionalni i sa poštovanjem.

Norvežanin je u dresu srpskog šampiona postigao 12 golova na 24 utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Oziris

01.09.2022 22:54

Nas si odbio, da si došao sad bi igrao LŠ. Šutnuli te.Zato i imaju onaj romski nadimak. Sadik sada vredi 30 m,Vlahović preko 100, Mitrović oko 80, Gomeš 30m. Saša Lukić takodje igra u Seriji A, Bleki takodje, Brašanac u Primeri. Gde igraju ti veliki igrači sa ,,pet ukradenih Vučkovih" titula. Katai bio u MLS, Ivanić kod Pavkova kod Vučkove braće Arapa. E dragi Ohi ciganska posla...