Prvo oglašavanje Ivane Sindi nakon što joj je momak UHAPŠEN: Plavšić pao zbog pucnjave iz AUTOMATSKOG ORUŽJA, a evo šta je pevačica uradila! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.08.2022

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Stamenković Sindi se oglasila nakon hapšenja dečka Stefana Plavšića!

Prvo oglašavanje Ivane Sindi nakon što joj je momak UHAPŠEN: Plavšić pao zbog pucnjave iz AUTOMATSKOG ORUŽJA, a evo šta je pevačica uradila! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Ivana Stamenković Sindi

Dečko bivše Modelsice Ivane Stamenković Sindi, Stefan Plavšić uhapšen je u policijskoj akciji i Tužilaštva za organizovani kriminal. Naime, kako mediji prenose, dečko Stamenkovićeve se sumnjiči da je pripadnik grupe koja je nezakonito vežbala gađanje u strelištu u Novom Slankamenu. 

Sindi tim povodom nije želela da daje komentare, već je samo poručila da je u gužvi i prekinula vezu, a sada se oglasila na storiju na svom profilu na Instagramu.

Republika

Foto: Instagram.com

Ivana Stamenković Sindi i Stefan Plavšić

 

Sindi je objavila zajedničku fotgrafiju sa Stefanom, na kojoj je on grli, dok ispijaju piće u kafiću, a po svoj prilici, radi se o staroj uspomeni. Modelsica očigledno i te kako pati za svojom jačom polovinom, budući da su trenutno razdvojeni.

Podsetimo, Sindi je sa Stefanom u višegodišnjoj emotivnoj vezi, a on je inače po zanimanju fitnes trener, uz to i bodi-bilder. No, on se nije pojavljivao na javnim događajima, niti se eksponirao preterano sa Sindi, osim samo nekoliko fotografija koje je pevačica objavila na Instagramu. 

 

Plavšić je, kako Kurir saznaje, juče kasno popodne priveden sa ostalim osumnjičenima na saslušanje u Tužilaštvo za organizovani kriminal. Zamenik tužioca, pošto se upoznao sa dokazima, odlučio je da njemu i još jednom osumnjičenom ukine zadržavanje i ne pokrene istragu protiv njih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading