Potresna ispovest Severinine sestre o NASILJU u porodici: "Ona se medijski prostituiše i uzima RAZNE NARKOTIKE, pokušala je da me ubije" (FOTO)

Autor:

Zabava

31.08.2022

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispovest sestre Severine Vučković koju je pevačica napala u utorak, otkriva istinu o porodičnoj drami koja se odigrala u stanu u Splitu.

Potresna ispovest Severinine sestre o NASILJU u porodici: "Ona se medijski prostituiše i uzima RAZNE NARKOTIKE, pokušala je da me ubije" (FOTO)

Foto: Privatna arhiva/facebook.com/printscreen

Pevačica Severina Vučković u utorak poslepodne uhapšena je zbog prijave njene sestre Mirjane Popović. Naime, Severinu su uhapsili zbog svađe sa sestrom u stanu u Splitu, a drama se sve vreme odvijala pred njihovom majkom Anom. 

Severina je pokušala da se opere, pa je tvrdila da je ona ta koja je bila prva napadnuta, a sada je Marijana u prvoj ispovesti otkrila šta se desilo u stanu. 

- Izuzetno sam potresena ubilačkim nagonom porodičnog nasilja i ne želim komentarisati plaćene i sramne tekstove od PR tima dotične. Teško je porodici s nekim ko dugo vremena konzumira razne narkotike, a ne želi se podvrći psihološkoj podršci i lečenju. Prostituisati svoju ličnost medijski na štetu i obraz svoje porodice još je jedan devijantan psihološki put dotične - ispričala je Marijana i nastavila u jednako optužujućem tonu.

- Nasrtati stalno na porodicu, učiteljice, socijalne radnice, bivše partnere... Nije to čista glava, a institucije već prethodna četiri meseca po mojoj uredno pisanoj prijavi i upozorenju ništa nisu preduzete. Zato je ovo sinoć bila posledica napada kroz nesagledavanje ovih posledica na moju raniju prijavu socijalnom centru Maksimir i upravnici Jasni Cesarec, MUP-u Maksimir i DORH-u - ispričala je sestra.

Republika

Foto: Printscreen Facebook

Severina Vučković sa majkom Anom

Marijana je ispričala kako je u više navrata dobijala preteće telefonske poruke. Kaže da ih je dostavila svim ustanovama.

- Ovo sada je posledica nemara. Zahvaljujem državnim ustanovama, Ministarstvu unutrašnjih poslova Hrvatske, javnom tužitelju, DORH-u, što sam se branila od oštrog predmeta i zadobila ubodnu ranu od agresivne i mentalno upitne osobe. Ubosti člana porodice i ne pozvati hitnu pomoć je naum s kojim je došla da to obavi. Jadna je država kad dopušta da ovakve osobe javno djeluju - zaključila je Marijana Popović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading