Isplivali RANI RADOVI majke i sina Adaktar: Adam drži trubu, a Alis među stado OVACA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

31.08.2022

07:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak Adama Adaktar i njegove majke Alis Adaktar će vas dovesti do suza!

Isplivali RANI RADOVI majke i sina Adaktar: Adam drži trubu, a Alis među stado OVACA! (VIDEO)

Foto: Instagram.com, RTV Pink printscreen

Porodica Adaktar prethodnih nedelja intrigiraju javnost zbog njihovog rijalitija koji se emituje na televiziji Pink petkom u 22h. Međutim, svaki dan izađe po neka nova intrigantni ili šokantni deo slagalice iz njihove prošlosti. 

Republika

Foto: Printscreen/RTV PINK

Adaktarovi rijaliti

 

Tako se na društvenoj mreži TikTok pronašao snimak na kom Adam i njegova majka Alis Adaktar učestvuju u spotu, koji će vas sigurno dovesti do suza. 

Na početku karijere imali su ulogu kao glumci u dva muzička spota Zlog Pevača, za koje su mislili da se više neće pojaviti u javnosti i da niko neće moći da ih poveže s njima.

 

Ono što posebno bode oči je da su oni u ovim spotovima gotovo neprepoznatljivi i da su ih snimali kada na sebi nisu imali nikakve estetske intervencije, pa gotovo i da ne liče na sebe.

Bobana, koja je kasnije promenila ime u Alis, i njen sin Adam se tako u spotu za pesmu "Auto-put" voze na traktoru, dok u pojedinim scenama Adam svira tubu. Sa druge strane, njegova majka s još dve žene u provokativnim kožnim kostimima igra na livadi i na njivi, dok je iza nje stado ovaca.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading