HODŽA IMA DEBEO DOSIJE, HAPŠEN ZBOG DROGE! Novi detalji iz afere "Elitna prostutucija": Glavni makro bio i vođa navijača u Pazaru!

Autor:

Hronika

01.09.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samir Babić (44) zvani Hodža iz Novog Pazara, koji je deo oraganizovane kriminalne grupe koja je uhapšena u okviru afere "Elitna prostitucija", od ranije je poznat policiji.

HODŽA IMA DEBEO DOSIJE, HAPŠEN ZBOG DROGE! Novi detalji iz afere "Elitna prostutucija": Glavni makro bio i vođa navijača u Pazaru!

Foto: printscreen

Hapšenje makroa iz Pazara Samira Babića

Kako Republika saznaje, Babić ima debeo dosije i srpskoj policiji poznat je po brojnim krivičnim delima.

Prema našim informacija, on je bio vođa navičke grupe "Ekstremi" iz Novog Pazra, a hapšen je zbog dilovanja droge.

Republika

Foto: MUP Srbije

 

Podsetimo, pored samira i njegove supruge Nede, u akciji beogradske policije i Tužilaštva za organizovani kriminal privedene su Nina R. (32), Milica M. (26), Vesna V. (62) i Milica O. (49) za kojom se tragalo.

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da su organizovali predaju više osoba ženskog pola trećim licima korisnicima usluga u cilju pružanja seksualnih usluga, a novac stečen na taj način delili su između sebe u skladu sa zadacima koje su obavljali i sa tim novcem su pokrivali i troškove koje su imali tokom obavljanja ovih nelegalnih radnji.

Osumnjičeni makroi su prostituciju naplaćivali u iznosima od 150 do 200 evra za noć.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading