NAJVEĆI BLAMOVI POZNATIH: Folkeru ISPALI ZUBI, pevačica poljubila PATOS, a Sanja Vučić pokazala ZNANJE sa FAKULTETA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

31.08.2022

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su jedni od najvećih blamova naših poznatih ličnosti!

NAJVEĆI BLAMOVI POZNATIH: Folkeru ISPALI ZUBI, pevačica poljubila PATOS, a Sanja Vučić pokazala ZNANJE sa FAKULTETA! (VIDEO)

Foto: E-Stock, ST/N. Pančić, Yotuube/OTV Valentino

Grešiti je ljudski, pa tako i poznati često imaju lapsuse, ispale i blamove koji nas nasmeju do suza. Zbog toga smo odlučili da se prisetimo nekih blamantnih i urnebesnih scena naših estradnjaka o kojima se i danas priča.

Naš popularni pevač, Dragan Kojić Keba, gostovao je u emisiji kod Sanje Marinković, gde je u jednom trenutku napravio neviđen lapsus. Naime, Keba je hteo da opiše neku situaciju i za to upotrebio reč koja ne postoji u srpskom jeziku - kartukulacija.

Kada se ta simbioza desi dođe do kartukulacije vasione - izjavio je Keba i izazvao opšti smeh.

 

 

Kebina koleginica i pevačica Tanja Savić takođe je imala nekoliko svojih blamova, ali jedan koji je ostao zapamćen jeste njeno gostovanje u emisiji ,,Amidži šou", u kojoj je izjavila da ,,novinari kleču", još smešnija scena desila se u ,,Premijeri". Pevačica umesto da je izgovorila vokabular, poručila je gledaocima ,,vokabulator".

Mnogo je teško. Prvo što moraš onako baš, vokabulator mora da ti bude onako pravilan - rekla je Tanja čiji se vokabular dovodi u pitanje nakon ove izjave.

 

 

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana i danas pamti pad u emisiji na RTS-u, kada je nakon što je otpevala pesmu, počistila pod. Naime, nakon što je pevačica izvela pesmu "Evo me opet evo", Cakana je krenula da silazi sa bine, a tom prilikom je zviznula od pod. 

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Dragica Radosavljević Cakana pala u emisiji

Folker Sejo Kalač svojevrmeno šokirao je javnost, kada se pojavio snimak na kom spava, a u ruci je držao zubnu protezu. Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kojem se vidi kako drema u jednom restoranu, a u ruci je sve vreme pridržavao protezu. 

Glumica Mirka Vasiljević, pored toga što je poznata po rađanje dece, njen blam iz emisije ,,Ja volim Srbiju" bio je i te kako komentarisan. Naime, Mirka je sa kolegama iz tima pokušala da objasni zagonetku ličnost i rekli su joj da je u pitanju Srbin koji je živeo u Americi, a nije Nikola Tesla. Mirka je rekla Ajnštajn umesto Mihajlo Pupin.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Mirka Vasiljević "Ja volim Srbiju"

 

U želji da se pohvali kako njen sin pohađa školu čija godišnja školarina košta više od deset hiljada evra, Dara Bubamara uspela je da uvredi sve one koji očigledno nemaju novčanih sredstava da svojoj deci obezbede obrazovanje u internacionalnim obrazovnim institucijama.

- Ne, on ne ide u ove seljačke škole, već u privatnu u školu, gde su deca uspešnih roditelja, političara i sportista. Nisu glupa seljačka zavidna deca, nego su pametna i znaju ko je Dara Bubamara. To su deca koja kažu: “Tvoja mama je vrh!” Moj Kosta bi u tom slučaju nekome udario šamar i rekao mu: “Ne obraćaj mi se više.” Psihički je jak, zna sve probleme koje je majka imala i o tome smo razgovarali. Imamo otvoren odnos - odgovorila je Dara i izazvala oprečne reakcije.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Dara Bubamara na nastupu šljoka

Pevačica i nekadašnja čalnica muzičke grupe ,,Hurricane" Sanaj Vučić nedavno je imala lapsus u emisiji. Naime, Sanja je gostovala u emisiji "Nikad nije kasno" a kada je voditelj Žika Jakšić postavio pitanje iz gramatike, Vučićeva je brže-bolje odgovorila, očigledno ne razmišljajući.

 

 

- Šta je suprotno od deminutiva? - pitao je Žika.

- Pa superlativ. Filološki fakultet, molim lepo - odgovorila je Sanja, što nije tačan odgovor, već su od deminutiva - reči umanjenog značenja, suprotno, augmentativ - reči uvećanog značenja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading