Luka Pejović, ofanzivac Mačve priziva novo iznenađenje: Navijač sam Zvezde, ali možda ponovimo uspeh i izbacimo crveno-bele iz Kupa (FOTO)

Autor:

Sport

21.09.2022

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šapčani su pre četiri godine na svom terenu pobedili četu tadašnjeg trenera Vladana Milojevića sa 5:4 posle penala u četvrtfinalu..

Luka Pejović, ofanzivac Mačve priziva novo iznenađenje: Navijač sam Zvezde, ali možda ponovimo uspeh i izbacimo crveno-bele iz Kupa (FOTO)

Foto: Darko Đorđević

Luka Pejović na utakmici Mačve i Rada

Fudbaleri Crvene zvezde u šesnaestini finala Kupa Srbije gostovaće Mačvi u Šapciu a crveno-beli nepamte po dobrom gostovanje u ovom takmičenju pomenutom rivalu.

Podsetimo da je četa tadašnjeg trenera Vlada Milojevića pre četiri godine ispala u četvrtfinalu kada je domaćin slavio posle penala 5:4.

Mačva je skromno počela u Prvoj ligi Srbije pošto je sedma na tabeli posle isto toliko kola, ali sigurno da im je najbitnija utakmica protiv učesnika Lige Evrope 19. oktobra.

Jedan od onih koji će sa posebnim žarom dočekati duel sa izabranicima Miloša Milojevića je i Luka Pejović (23), desno krilo rođeno u Šapcu, navijač Crvene zvezde.

Da, navijam za Crvenu zvezdu praktično od rođenja. Od malih nogu sam naučen da volim Mačvu i Crvenu zvezdu, tako da mi je to samo dodatni motiv da dam sve od sebe i da odigram što bolje, a ko zna, možda i da ponovimo uspeh od pre četiri godine i opet izbacimo Zvezdu iz Kupa - ističe Pejović.

Republika

Foto: Darko Đorđević

 

Govorio je ofanzivac crveno-crnih i o tome kako su u klubu reagovali kada su saznali ko im dolazi u Kupu Srbije.

Bilo je svakakvih reakcija, ali su preovladale one pozitivne. Biće to nagrada za nas, ali i za publiku koja će opet imati priliku da u svom gradu gleda meč protiv Zvezde - rekao je Luka u razgovoru za "Telegraf".

Republika

Foto: Starsport

Radost fudbalera Mačve u Šapcu posle izbacivanja Zvezde 2018. godine

Zanimljivo da je žreb spojio Partizan i Radnički iz Sremske Mitrovice, iz kojeg se fudbaler Mačve vratio u rodni grad.

Partizan je favorit, to je svima jasno, ali dobro poznajem ljude i igrače u Radničkom, znam da će i njima ime rivala biti samo dodatni motiv da odigraju što bolje i da naprave pravo čudo. Možda Radnički može do iznenađenja - zaključio je strelac četiri gola ove sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading