Njen otac je žario i palio fudbalskim terenima, a ona obara društvene mreže: Kćerka slavnog srpskog fudbalera mami uzdahe gde god se pojavi (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor:

Sport

21.09.2022

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac joj je bio jedan od najboljih srpskih fudbalera sa kraja XX i početka XXI veka, a ona danas pleni svojim izgledom...

Njen otac je žario i palio fudbalskim terenima, a ona obara društvene mreže: Kćerka slavnog srpskog fudbalera mami uzdahe gde god se pojavi (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: Instagram.com/stasajokanovic

Nosio je crveno-beli dres novosadske Vojvodine i učestvovao u osvajanju poslednje šampionske titule ovog kluba. Kasnije se preselio u Humsku i sa ekipom Partizana stigao do nacionalne titule, kao i trofeja u kup takmičenju. Već 1993. godine seli se u Španiju gde je sa mnogo uspeha nastupao Ovijedo, Tenerife i Deportivo iz La Korunje. U periodu od 2000. do 2002. godine otisnuo se put Ostrva gde je poneo dres Čelsija pre nego što se vratio na Pirineje i 2004. godine okončao profesionalnu karijeru u ekipi Mursije.

Naravno, reč je o Slaviši Jokanoviću, danas uspešnom fudbalskom treneru koji od ovog leta predvodi moskovski Dinamo.

Međutim, predmet ove priče nije on, već njegova prelepa kćerka Staša zbog čijih fotografije gore društvene mreže.

I dok u srpskoj prestonici vlada pravo jesenje vreme Staša Jokanović uživa na španskom suncu, a ovoga puta je objevila video kojim je raspalila maštu hiljadama pratilaca na društvenoj mreži Instagram.

 

 

Staša se slikala pored bazena u minijaturnom kupaćem kostimu zbog kojeg mnogima neće biti dobro.

Inače, Staša Jokanović se može pohvaliti svojom manekenskom građom, a istovremeno se ne libi da fotografijama na društvenoj mreži Instagram obraduje mušku polulaciju.

 

Njenom ocu na klupi moskovskog Dinama trenutno baš i ne ide onako kako je sam planirao. Nakon dobrog starta klub je zapao u rezultatsku krizu, ali za to vreme njegova naslednica uživa...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading