MOŽDA ĆE IM SADA KRENUTI: Ona će ZAPALITI Old Traford - IZAZOVNA Crnogorka je najveći fan Mančester junajteda! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

22.08.2022

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Crveni đavoli" na startu sezone ređaju neuspehe...

MOŽDA ĆE IM SADA KRENUTI: Ona će ZAPALITI Old Traford - IZAZOVNA Crnogorka je najveći fan Mančester junajteda! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/zene_fudbalera/printscreen

Nakon dva startna poraza i poslednje pozicije na tabeli engleske Premijer lige, fudbalere Mančester junajteda očekuje narednog vikenda veliki derbi protiv Liverpula.

Pristalice kluba sa "Teatra snova" sa pravom strepe da bi se agonija mogla i nastaviti, ali možda se rešenje za sve njihove probleme nalazi na ovim našim balkanskim prostorima.

Naime, Crna Gora se prethodnih godina ne može podičiti fudbalskim ostvarenjima, ali je možda iznedrila najatraktivniju navijačicu kluba sa "Old Traforda".

 

Naime, izazovna Aleksandra veliki je fan Mančester junajteda i igračima ovog kluba pruža punu podršku i na startu sumorne sezone.

Možda bi trener "Đavola" Erik ten Hag mogao i da razmisli o angažovanju vatrene crnke. Verujemo da bi pored nje na tribinama i igrači Mančester junajteda imali dodatni motiv da pruže ono što se od njih očekuje,...,

..., ili možda ipak ne.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading