SVE LAŽU: Kristijano Ronaldo ušao u polemiku sa navijačima - imao je šta da im poruči!

Autor:

Sport

17.08.2022

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će se nakon gotovo pola veka istorija ponoviti?

SVE LAŽU: Kristijano Ronaldo ušao u polemiku sa navijačima - imao je šta da im poruči!

Foto: Tanjug/AP

Katastrofalni start fudbalera Mančester junajteda mnoge starije navijače ovog kluba vraća u sećanje na sezonu 1973/74 kada su "Crveni đavoli" nakon 42. odigranog kola imali skor od svega deset trijumfa što je bilo "dovoljno" za 21. poziciju na tabeli i selidbu u niži rang.

 Jedan od onih koji se nalazi na "stubu srama" jeste i legendarni Kristijano Ronaldo kojem navijači nbe mogu da oproste činjenicu da je do pre samo nekoliko meseci izričito zahtevao da napusti "Teatar snova", a kada nije uspeo u nameri da pronađe angažman u klubu koji nastupa u Ligi šampiona, vratio se na "Old Traford".

Na društvenoj mreži Tviter navijači Mančester junajteda ni malo ne štede, slobodno se može reći, klupsku ikonu, ali sve je iznenadila činjenica da su u polemiku uključio i sam Kristijano Ronaldo:

- Znaćete istinu kada me budu intervjuisali za nekoliko nedelja. Mediji vas lažu. Imam svesku u koju sam u poslednjih nekoliko meseci upisao 100 vesti u kojima me spominju, a samo je pet tačno. Zamislite kako je to - napisao je Kristijano Ronaldo.

 

 

I čelnici Mančester junajteda su ogorčeni na ponašanje Kristijana Ronalda. Poslednji gaf portugalskog fudbalera bilo je odbijanje da se pozdravi sa trenerom Erikom ten Hagom tokom susreta sa Brentfordom u kojem je slavni klub doživeo, u najmanju ruku, blamažu.

Zbog svega navedenog, može se čak i dogoditi da klub raskine ugovor sa slavnim fudbalerom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading