Nakon AFERE SA RONALDOM, odlučila je da KUPI FUDBALSKI KLUB: Čileanska starleta ima VELIKE planove! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

09.08.2022

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijačima, ali i igračima čileanskog kluba sigurno neće biti lako kada se na tribinama pojavi predsednica.

Nakon AFERE SA RONALDOM, odlučila je da KUPI FUDBALSKI KLUB: Čileanska starleta ima VELIKE planove! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/daniellachavezofficial

Čileanska starleta Danijela Čavez odlučila se na nesvakidašnji potez. 

Naime, ova prsata plavuša je odlučila da novac koji je zaradila slikanjem za muški magazin "Plejboj" uloži u kupovinu nižerazrednog fudbalskog kluba Rankagva Sur koji se trenutno takmiči u četvrtom rangu čileanskog fudbala, ali su planovi nove predsednice kluba, da ekipa u dogledno vreme stupi i na najveću scenu čileanskog fudbala.

Pored slikanja za "Plejboj", Danijela Čavez redovno svoje provokativne fotografije objavljuje i na Instagramu na kojem ima gotovo neverovatnih 16 miliona pratilaca.

 

Inače ova zanosna plavuša je u sam vrh medijske pažnje dospela 2015. godine kada se saznalo o njenoj ljubavnoj aferi sa Kristijanom Ronaldom.

Izazovna Danijela je nakon kupovine ekipe Rankagva Sur izjavila:

- Uskoro će se Rankagva probiti u prvu ligu. Ovo je još jedan izazov za mene, ali prijatan, jer ovo je moj grad. Daćemo sve od sebe.

Treba napomenuti da ovo nije prvi put da Danijela Čavez uplivava u fudbalske vode. Ona je direktno zaslužna za spas ekipe O Higins. Čileanski prvoligaš se našao u bezizlaznoj finansijskoj situaciji, ali je marketing kluba u dogovoru sa Danijelom organizova prodaju njenih golišavih fotografija. Akcija je bila više nego uspešna pa je ekipa O Higins inkasirala neverovatnih 5.000.000 dolara čime se i spasla propasti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading