Nakon što se OBNAŽILA ZA PLEJBOJ, australijska košarkašica nastavila da šokira planetu: Priznala je da ipak NE VOLI ŽENE! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

07.08.2022

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog svog problematičnog ponašanja ostala je bez ugovora u WNBA ligi.

Nakon što se OBNAŽILA ZA PLEJBOJ, australijska košarkašica nastavila da šokira planetu: Priznala je da ipak NE VOLI ŽENE! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/ecambage

Australijska košarkašica Liz Kembridž pored ostvarenja na košarkaškim parketima može se pohvaliti i burnim privatnim životom kojim neretko izaziva različite polemike.

Pre tri godine slikala se potpuno naga za "Plejboj", a istovremeno je za ovaj muški magazin dala intervju koji se i dan danas prepričava. Tom prilikom je Liz iznela detalje iz svog privatnog života:

- Da, ja sam sportistkinja koja ima preko dva metra (visoka je 203 cm) i koja obožava seks. I šta sad? I mi smo ljudi i upražnjavamo seks. Kao košarkašica, osećala sam se kao da ne smem biti seksi. Sve što su želeli od mene jeste to da sedim, ćutim, vredno radim i bavim se svojim sportom - istakla je Liz Kembridž, a zatim se osvrnula i na činjinicu koja ju je dugo mučila:

- Budući da sam žensko i da se bavim sportom, osećala sam veliki pritisak na svoju seksualnu identifikaciju. Dosta godina unazad bila sam zbunjena. Jesam li strejt, jesam li biseksualka, je li sve sa mnom u redu kad ne volim žene - istakla je nekadašnja košarkašica Los Anđeles Aksesa.

Liz Kembridž neretko na društvenoj mreži Instagram objavljuje svoje provokativne fotografije na radost muške populacije.

Kao što je već rečeno, australijska košarkašica je zbog svog problematičnog ponašanja ostala bez ugovora u ekipi sa Floride. Ona se tokom priprema za Olimpijske igre u Tokiju potukla sa saigračicom usled čega nije ni bila učesnik svetske sportske smotre.

Liz je rođena u Londonu 18. avgusta 1991. godine, a tokom svoje profesionalne karijere koja traje od 2007. godine nastupala je u brojnim klubovima širom Australije, SAD-a i Kine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading