Nije za one sa slabim srcem: Jedna od najatraktivnijih košarkašica današnjice, kao od majke rođena! (FOTO)

Autor:

Sport

17.07.2022

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tridesetjednogodišnju italijansku košarkašicu mnogi smatraju jednom od najtraktivnijih igračica na planeti.

Nije za one sa slabim srcem: Jedna od najatraktivnijih košarkašica današnjice, kao od majke rođena! (FOTO)

Foto: Instagram.com/valentinavignali

Valentina Vinjali prethodne sezone nastupala je za ekipu Virtus Pavone, ali pored košarke izuzetno je aktivna i na društvenim mrežama.

Njen profil na Instagramu ima gotovo tri miliona pratilaca, a kada se pogledaju atraktivnije fotografije ove devojke, potpuno je jasno zašto je to tako.

Ovoga puta Valentina Vinjali je objavila fotografiju zbog koje definitivno zastaje dah i koja će sigurno izazvati mnoge reakcije muške populacije.

Republika

Foto: Instagram.com/valentinavignali

Kao od majke rođena

 

Profesionalna košarkaška karijera ove devojke traje već punih deceniju i po i tokom tog perioda promenila je veliki broj klubova na Apenisnkom poluostrvu.

Kako prenose italijanski mediji ova 183 centimetra visoka devojka u poslednje vreme daleko više pažnje posvećuje modelingu, a galeriu njenih fotografija ipak ne preporučujemo onima sa kardiovaskularnim teškoćama.

 

Treba li uopšte i postaviti pitanje zašto su sportske dvorane na "Čizmi" isunjene do poslednjeg mesta čak i kada je u pitanju ženska košarka?

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading